De prin lume adunate

#Strainul de langa mine #irina binder #lansare carte

Cel mai bine vandut autor roman, o noua carte! Irina Binder va face cunostinta cu "Strainul de langa mine"

Irina Binder, autoarea seriei "Fluturi" si a volumului "Insomnii" a lansat cartea "Strainul de langa mine". Noul roman are ca eroine trei prietene, "de varste diferite, cu povesti diferite, demente, dar reale suta la suta". Cartea este inspirata si de aceasta data din realitate si promite povesti picante, fara cenzuri.

Cu stilul ei inconfundabil si cu finetea si curajul care au cucerit definitiv milioane de cititori, Irina Binder sparge si de aceasta data tiparele, obisnuintele si prejudecatile, pentru a lasa vederii ceea ce suntem cu adevarat si pentru a ne rafina privirea ca sa vedem cine ne este realmente Strain si de ce.

"M-am gandit la un moment dat sa nu exagerez, dar o voi scrie asa cum simt, fara cenzuri... Sunt sigura ca o sa va placa si ca veti indragi mult personajele. Povestea este inspirata din realitate. Sper sa reusesc sa va transmit emotiile personajelor, dar si mesajele pe care le ofera povestea.", spune Irina Binder, despre "Strainul de langa mine".

Irina Binder este, in prezent, cel mai bine vandut autor roman. Nici nu-i de mirare, din moment ce cartea "Fluturi 3", lansata in 2016, a vandut peste 10.000 exemplare in primele 24 ore de la deschiderea precomenzilor.

"Mult asteptat de fanii Irinei Binder, romanul "Strainul de langa mine" va deveni cu siguranta bestseller. Cartile Irinei sunt foarte bine primite de public, se plaseaza permanent in top vanzari, chiar si dupa multi ani de la lansare. Cu siguranta noul volum nu va face exceptie si va inregistra comenzi record, mai ales ca avem si carti cu autograf si dedicatii in exclusivitate si este disponibil in premiera la noi", declara Laura Teposu, Fondator si Director Dezvoltare Libris.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea