De prin lume adunate

#ceainarii #ceainarii bucuresti #Ceainaria Joie de Vivre #Ceainaria Bohemia Tea House

Ceainarii de toamna in Bucuresti

Pe masura ce ilele se scurteaza si temperaturile scad, stim ca sosit toamna. In aceasta perioada nu trebuie insa sa lasam vremea urata sa ne indispuna. Isi cu prieteni, citeste, asculta muzica sau mergi la film sau teatru. Toate aceste activitati vor fi pe placul sufletului tau.

In plus, mergi cu prietenii sau persoana draga intr-una din ceainariile din Bucuresti, unde vei gasi ceaiuri calde, ciocolata fierbinte, dar si bunatati dulci.
 

Ceainaria Bohemia Tea House


Ceainaria Bohemia Tea House este dedicata tuturor celor care au nevoie de o clipa de liniste, de pace, de relaxare, de un mediu in care sa isi puna ordine in ganduri si de un loc in care sa se simta rasfatati, ca acasa la cei mai buni prieteni.

Experienta pe care o ofera Bohemia Tea House include muzica care sa iti linisteasca marea involburata a gandurilor, proiectelor si lucrurilor care mai sunt de facut, betisoare parfumate care te intampina cu aroma lor chiar de la intrare, mobilierul care a fost gandit pentru a te relaxa si a te simti cat mai confortabil.

Bineinteles, vei fi rasfatat cu o gama variata de ceaiuri, cu bunatati dulci, de la pricomigdale, gofre, biscuiti cu ciocolata, prajiturele de casa, pana la fructe confiate, alune in wasabi si multe alte gustari facute in casa, cat mai naturale si mai sanatoase.

In ceainarie se gaseste si un magazin cu ceai si accesorii pentru ceai de unde poti cumpara diverse sortimente de ceai, cani sau cesti. Aici au loc seminarii, workshopuri, petreceri tematice, evenimente de socializare sau expozitii.
 

Caffe D'arthe, ceai si cafea pentru zilele racoroase de toamna


Caffe D'arthe - The Vintage Tea House este o cafenea cu o terasa parca desprinsa din povesti, unde poti savura cafele si ceaiuri aromate, prajituri delicioase si inghetata artizanala in zeci de arome si culori.

Insa, in zilele tot mai rece ale toamnei, poposeste aici pentru o ceasc de ceai fierbinte si aromat, insotit de cele mai gustoase prajituri, care iti vor colora si parfuma ziua. In meniul de la Caffe D'arthe vei gasi ceaiuri, cafe frappe, cocktailuri nonalcoolice, gemuri, dulceturi, prajituri si multe alte bunatati care asteapta sa fie savurate.
 

Ceainaria Joie de Vivre


Ceainaria Joie de Vivre este locul ideal pentru petrecerea catorva clipe placute, alaturi de persoana draga sau de prieteni. Cei care vor calca pragul ceainariei vor fi imbiati cu ceaiuri aduse de peste mari si tari, specialitati culinare din bucatariile lumii, dar si cu evenimente culturale.

Ceainaria Joie de Vivre este locul in care te poti ascunde de zgomotul si agitatia Bucurestiului si unde te poti bucura de o mancare delicioasa si de un ceai excelent.

In meniul de la aceasta ceainarie vei gasi sandwich-uri si tapas, salate, quiche, supe, dar si prajituri delicioase, precum tarta cu ciocolata si banane, cheesecake, krantz sau tarta cu zmeura. La capitolul ceaiuri ai de ales intre sortimentele de ceai negru, verde, alb, rooibos sau infuzii de plante si fructe. In plus, in meniu poti gasi si vinuri, bere, cafea si ciocolata calda.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea