De prin lume adunate

#timp liber #televizor #filme weekend #activitati weekend

Ce vedem in weekend pe micile ecrane (15-17 februarie 2013)

Vrei sa-ti petreci weekendul in fata televizorului si nu stii exact la ce sa te uiti? Ti-am pregatit o lista cu cateva filme si emisiuni care speram sa te ajute sa faci cele mai bune alegeri.

Vineri seara, de la ora 21.30, la TVR1 se difuzeaza "Cei trei muschetari: Milady se razbuna", o coproductie franco-italiana de capa si spada. Antena 1 ne propune de la ora 20.30 "Dumbo" (1941), o animatie clasica a studiourilor Disney. Acelasi post a programat dupa ora 22.00 "Spion din greseala" (2001), o comedie de actiune cu faimosul Jackie Chan in rol titular.


"Romanii au talent", din nou la Pro TV

La Pro TV, ai parte in intervalul orar 20.30 - 23.00 de un nou sezon al popularului show de talente "Romanii au talent". Gazdele emisiunii sunt Smiley si Pavel Bartos, iar membrii juriului sunt Mihai Petre, Andi Moisescu si Andra. Ti-e dor de Colin Firth? Il poti revedea de la ora 20.05, pe TVR 2, in drama biografica "Secretul tatalui meu" (2007).

Pentru seara de sambata, Antena 1 ne propune un nou sezon al emisiunii concurs "Te cunosc de undeva", incepand cu ora 20.30.


Leonardo DiCaprio si Kate Winslet isi dau intalnire pe Titanic

La concurenta cu Antena 1, Pro TV prezinta "Titanic", blockbusterul care a dominat timp de 13 ani topul filmelor cu cele mai mari incasari din toate timpurile. In rolurile principale ii intalnim pe Leonardo DiCaprio si Kate Winslet.

Tot de la ora 20.30, Prima TV difuzeaza pelicula romantica "Schimb de vieti" (2000), in care pot fi revazuti Ben Affleck si Gwyneth Paltrow. In cazul in care alegi TVR1, ai parte de la ora 21.10 de o drama de razboi distinsa cu premiul Oscar: "U 571".

Vedeta serii de duminica este fara indoiala "X-Men" (2000), filmul de actiune programat de Pro TV de la ora 21.00. Din distributia filmului putem aminti actori ca Hugh Jackman, Patrick Stewart si Halle Berry. Incheiem weekendul cu zambetul pe buze, urmarind "Cat rezisti fara sex" (2002), o comedie cu Josh Hartnett si Maggie Gyllenhaal.

Sursa foto: blueskysat.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea