De prin lume adunate

#paste #vacanta #vacanta de paste

Ce trebuie sa ai in rucsac in vacanta de Paste

Odata cu venirea Pastelui, probabil ca te afli in graba de a stabili locul potrivit in care vei petrece aceasta sarbatoare. Daca te-ai decis asupra unei destinatii de vacanta, iata care sunt principalele trei aspecte de care trebuie sa te preocupi si pe care sa le ai in vedere, atunci cand faci pregatirile pentru plecare:

Haine noi

Bineinteles ca nu poti pleca in vacanta fara sa-ti pui in bagaj imbracaminte si incaltaminte adecvate destinatiei. Una dintre traditiile nescrise spun ca de Paste este bine sa porti haine noi, asa ca nu ezista sa dai o fuga prin magazine si sa iti achizitionezi piese pe care sa le imbraci cu aceasta ocazie.

De obicei, marile centre comerciale lanseaza reduceri destul de mari in aceasta perioada a primaverii, asa ca vei gasi ceva si pentru buzunarul da. Ca sa economisesti, nu uita nici de magazinele de tip outlet, asa cum este si Fashion House in a caror oferta se regasesc haine de brand, la preturi mult mai reduse.

O camera foto profesionala

Indiferent de locatia in care alegi sa iti petreci Pastele, este neaparat nevoie sa faci fotografii pentru ca amintirile sa ramana cat mai mult timp. Poti surpinde momentele unice cu ajutorul telefonului, daca este suficient de performant incat sa nu strice calitatea imaginilor captate. Si mai bine este sa iti procuri o camera foto profesionala care sa faca din tine un fotograf in adevaratul sens al cuvantului.

Experienta nu este necesara; cele mai multe dintre aparatele de fotografiat moderne sunt simplu si intuitiv de folosit, deci nu va fi greu sa te acomodezi cu un asemenea aparat. F64 sunt recunosti pentru echipamentele foto si video de calitate, poti verifica si preturile lor.

Acum, tot ce iti ramane de facut este sa iti strangi familia si gasca si sa dati drumul distractiei! Zambiti!

Mancare delicioasa

Ce ar fi Pastele fara mancarurile traditionale? Cand vrei sa pleci undeva de Paste, asigura-te ca ai cu tine si mancare gustoasa, specifica sarbatorii. Daca nu vrei sa gatesti sau nu te pricepi in ale bucatariei, ai o varianta mai simpla pentru care poti sa optezi: sa comanzi mancare de la o firma de catering, care o livreaza exact la tine acasa. Cei de la Pizzicato au mancare pentru toate gusturile, din care poti sa alegi ce iti place.

Ai scapat deci si de acasta grija. Verifica-ti bagajele pentru a fi sigur ca nu ai uitat nimic si bucura-te de vacanta!

Sursa foto: plasgranltd.co.uk

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea