De prin lume adunate

#concerte #michael bolton #depeche mode #joe satriani #andrea bocelli #concerte romania #concerte mai 2013

Ce super concerte asteptam in luna mai

Luna mai va fi una plina de evenimente muzicale pe care nu trebuie sa le ratezi. Trupe celebre precum Depeche Mode sau tenorul Andrea Bocelli sunt cateva dintre cele mai asteptate nume. Iata o scurta lista a celor mai importante concerte ce vor avea loc in luna mai in Capitala:


1. Depeche Mode

De departe cel mai asteptat concert al lunii mai este cel al trupei Depeche Mode, ce va avea loc pe 15 mai pe Arena Nationala. Desi vor vizita pentru a doua oara Romania, admiratorii nu s-au lasat mai prejos nici de aceasta data si s-au inghesuit sa isi achizitioneze bilet la concertul memorabil pe care legendara trupa britanica l-a promis si de aceasta data.

Trupa Depeche Mode sustine un turney de promovare a noului sau album, "Delta Machine", si va cuprinde 34 de show-uri in 25 de tari. Primul concert va avea loc pe 7 mai, in aer liber, in Parcul Hayarkon din Tel Aviv, iar ultimul concert al trupei Depeche Mode va fi sustinut pe 29 iulie la Minsk Arena din Belarus.

Pentru show-ul din Romania, organizatorii au anunta un show de neuitat, ce se va bucura de elemente vizuale spectaculoase, intregul concept scenografic fiind realizat de Anton Corbijn, cel care, de-a lungul timpului, a lucrat cu artisti precum Nirvana, U2 sau Coldplay.

In deschiderea concertului Depeche Mode va sustine un recital trupa F.O.X, o formatie cu un sound electro foarte fresh.

Desi pretul biletor nu este unul mic, majoritatea tichetelor au fost vandute, cele mai scumpe, care ajung la pretul de 435 RON, fiind epuizate. Ultimele locuri ramase disponibile sunt situate in cateva sectoare din tribunele si peluza Arenei Nationale, si au preturi ce variaza intre 145 si 320 de lei. Acestea pot fi achizitionate online, de pe www.Myticket.ro, precum si din reteaua magazinelor afiliate.


2. Michael Bolton

Un alt concert al lunii mai, care este foarte asteptat, mai ales de romantici, este cel al cantaretului Michael Bolton, care va concerta pentru a cincea ora in Romania pe 16 mai, la Sala Palatului.


3. Joe Satriani

Tot la Sala Palatului va concerta si chitaristul Joe Satriani, care vine pentru prima oara in Romania pe 20 mai. Joe Satriani a fost nominalizat de-a lungul carirei sale de 14 ori la premiile Grammy si a vandut peste 10 milioane de albume.


4. Andrea Bocelli

Un alt mare artist pe care il poti vedea in luna mai la Bucuresti este renumitul tenor Andrea Bocelli, care va sustine primul sau spectacol in Romania pe 25 mai, la Romexpo.

Sursa foto: star-gossip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea