De prin lume adunate

#hobby #complex sportiv #piscine #sali #tenis de masa #tir sportiv #arte martiale #inot #indoor #sport

Ce sporturi indoor facem in Bucuresti

Inot, tir sportiv sau arte martiale, sunt doar cateva dintre sporturile pe care le puteti practica in salile special amenajate din Bucuresti. Sporturile indoor reprezinta o solutie accesibila pentru petrecerea timpului liber intr-o atmosfera relaxanta, care te va binedispune si iti va oferi o forma fizica de invidiat.

Inot

Inotul este unul dintre cele mai frumoase si eficiente sporturi. El poate fi practicat atat vara cat si iarna si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, de la copii la batrani. Pe langa miscare, pierderea unui numar consistent de calorii, inotul este si o activitate relaxanta care te va binedispune dupa orele de munca. Echipamentul de inot trebuie format din costum de baie, prosop, ochelari, papuci gel de dus si deodorant.

Unde inotam in Bucuresti

Complexul Lia Manoliu dispune de doua bazine, unul acoperit pentru iarna si unul descoperit pentru vara. Pretul unui abonament de 12 intrari este de 200 de lei, iar sedintele trebuie folosite in luna in care s-a facut abonamentul. Programul la bazinul de inot este de luni pana vineri de la ora 20.30 la 21.30, iar sambata de la ora 14.30 la 15.30. Complexul sportiv Lia Manoliu se gaseste pe bulevardul Basarabia nr. 35-37.

Miramar Club este dotat cu un bazin semiolimpic acoperit. Daca nu stii sa inoti aici poti invata acest sport de la instructori specializati, care ofera cursuri de initiere in inot pentru toate varstele. Abonamentul este 160 de lei pe luna si nu are limita de intrari. Programul bazinului este de luni pana sambata intre orele 8:00-21:00, iar duminica intre 8:00-20:00. Clubul Miramar este situat pe bulevardul Chisinau, la numarul 6-8.

IDM Club dispune de un bazin de inot. Piscina este dotata cu 10 aparate profesionale de inot contra curentului. La bazin se poate intra numai pe baza cardului de membru, care costa 360 de lei pentru un an, iar beneficiarul acestui card are acces la toate facilitatile clubului. La piscina, tariful este 12 lei pe ora, iar programul este zilnic, intre orele 9.00 – 1.00. Tot de aici poti inchiria prosoape, contra sumei de 5 lei si halate de baie, pentru 12 lei. Clubul se afla pe Splaiul Independentei nr. 39 B.

Bamboo Sporting Club este un club deschis zilnic, intre orele 9.00 – 19.00. Tariful este 20 de lei in cursul saptamanii si 30 de lei in week-end. In pret sunt incluse sezlongurile, prosoapele si accesul la piscine. Clubul se afla pe strada Ramuri Tei, la numarul 39, iar informatii puteti obtine la numarul de telefon 0788.295.818.

world class Health Academy te ajuta sa te relaxezi dupa o zi obositoare si iti reda buna dispozitie. Piscina de la World Class este destinata atat exercitiilor fizice, cat si momentelor de relaxare. Programul bazinului de inot este de luni pana vineri intre orele 06.00-23.00, iar sambata si duminica intre orele 08.00-21.00. Pretul unui abonament este intre 780 si 1790 de euro pe an. Clubul se afla pe Calea 13 Septembrie, la numarul 9C, iar informatii gasiti la numarul de telefon 021.403.09.00.

Tenis de masa

Tenisul de masa, sau ping-pong, este un sport care poate fi practicat la toate varstele. Este usor si accesibil si presupune o viteza mare de reactie si de executie. Acest joc presupune insa o rezistenta psihica si o pregatire fizica buna.

Unde jucam tenis de masa in Bucuresti

In clubul Miramar va puteti relaxa la o partida de tenis de masa alaturi de prieteni. Complexul sportiv dispune de o sala special amenajata pentru acest sport, cu cinci mese Kettler. Tariful pentru o ora de tenis de masa este de 8 lei. Programul este de la ora 8.00 pana la ora 21.00.

Si clubul IDM dispune de o sala speciala pentru acest sport. Pretul unei ore de tenis de masa se incadreaza intre 8,5 si 22 de lei, in functie de intervalul orar pe care il alegi. Programul este de luni pana duminica intre orele 9.00 – 05.00.

Arte martiale

Artele martiale sunt forme de lupta traditionale care includ doua componente: cea tehnica si cea spirituala. Componenta tehnica include procedee fizice specifice care se aplica adversarului pentru a-l scoate din joc. Componenta spirituala tine de ceremonial, morala si filozofie. Din multitudinea stilurilor de lupta cuprinse in artele martiale, poti alege judo, ju-jutsu, karate, aikido , kendo, ko-budo, nin-jutsu, kung-fu sau kyudo. Mai multe detalii despre aceste stiluri gasesti aici.

Unde facem arte martiale in Bucuresti

Daca alegi acest sport in timpul tau liber, e bine sa stii ca majoritatea centrelor sportive si a salilor de fitness sau aerobic au si sali speciale pentru desfasurarea artelor martiale. Poti incerca la complexul sportiv Lia Manoliu, la sala de forta a Facultatii de Drept sau la Raiden Dojo Bucuresti.

Tir sportiv

Tirul sportiv a aparut pentru prima oara la noi in tara in 1831, la Arad, unde au avut loc si primele competitii de tir. Domnitorul Alexandru Ioan Cuza a fost interest de aceasta forma de activitate si a infiintat in 1862 si o federatie de tir. In prezent, tirul sportiv este prezent la competiile si olimpiadele nationale si internationale. Chiar daca nu esti un sportiv inrait, poti apela la acest sport pentru a te deconecta de agitatia orasului. Echipamentul de care ai nevoie atunci cand tragi cu arma este format din ochelari de tragere si dopuri de protectie pe timpul antrenamentului.

Unde facem tir sportiv in Bucuresti

Tir sportivul este un sport interesant, pe care il poti practica chiar daca nu esti sportiv profesionist. La complexul de tir sportiv “Iosif Sarbu” din Baneasa se poate practica acest sport. Aici vei gasi si instructori calificati care sa te initieze. O ora in poligon costa 20 de lei pentru pistoalele fara munitie si 50 de lei pentru cele cu munitie. Complexul se afla pe strada Vadul Moldovei nr. 1, in padurea Baneasa langa Gradina Zoologica. Mai multe informatii gasiti la numarul de telefon 021.233.27.28.

Tir sportiv mai puteti face si la 45 Target Shooting Club. Acesta este primul club particular de tir din Romania. Programari, inscrieri si rezervari se fac la numarul de telefon 0726.796.225. spatii unde mai puteit practica acest sport sunt Complexul Dinamo si CTS Tunari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea