De prin lume adunate

#evenimente bucuresti # bunatati traditionale # evenimente august

Ce poti face in luna august in Bucuresti

Luna august este ultima luna de vacanta si vara din acest an. Profita de zilele calduroase si mergi la cateva evenimente interesante, cu multa muzica, dar si cu bucate traditionale romanesti.
 

Festivalul verii cu Bunatati traditionale


In perioada 12 - 28 august, esti asteptat la o noua editie a targului tematic intitulat "AuGust de Vacanta". Evenimetnul se va desfasura in Parcul "Alexandru Ioan Cuza", in zona Titan, in fostul Parc I.O.R.

Targul este compus din casute de lemn, in care vizitatorii vor gasi produse si obiecte specifice conceptului. La targ vei gasi bunatati din bucataria traditionala romaneasca si a tarilor membre in Uniunea Europeana.

Deasemenea, vor mai fi amenajate standuri cu bauturi, suveniruri, carti, jucarii, albume de arta, harti, oferte turistice, enciclopedii gastronomice, reviste de specialitate, precum si produse alimentare din aceeasi diversitate culturala.
 

Summer Well Festival la Buftea


"Un festival ca o vacanta" este promisiunea celui mai nou eveniment muzical anuntat pentru vara lui 2011, Summer Well. Festivalul va avea loc pe 13 si 14 august, pe domeniul stirbey din Buftea.

Summer Well este un eveniment creat pentru tinerii pasionati de muzica. Festivalul isi propune sa devina un spatiu in care cei ce impartasesc aceleasi pasiuni sa se intalneasca de-a lungul a doua zile de concerte, filme, expozitii si happening-uri.

Vara va fi mai frumoasa in afara orasului, intr-una dintre cele mai spectaculoase locatii pentru un festival open air, la doar 15 km de Bucuresti. Domeniul Stirbey este un parc de peste 25 de hectare, amenajat timp de doua secole de familiile Stirbei si Bibescu.

Palatul Stirbey, peluzele generoase, lacul interior sau iesirea catre lacul Buftea sunt tot atatea motive pentru a petrece un weekend plin la Summer Well. Transportul public de la Bucuresti catre Buftea si retur va fi asigurat pe toata durata festivalului.

Pretul unui abonament pentru ambele zile de festival este de 99 Ron.
 

Alternative Summer Day la Bucuresti


deftones a inclus in turneul lor european si Romania si vor concerta pe 13 august, la Arenele Romane. Concertul va avea loc in cadrul manifestarilor Alternative Summer Day.

Fanii trupei americane vor avea ocazia sa asculte in cadrul concertului de pe 13 august piesele de pe noul album al trupei, "Diamond Eyes", dar si cele de pe albumele mai vechi "Around the fur", "Adrenaline" sau "White Pony".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea