De prin lume adunate

#Black Friday 2018 #black friday #Black Friday romania #reduceri Black Friday

Ce poti cumpara de Black Friday 2018

A mai ramas o saptamana pana la Black Friday 2018. Anul acesta startul reducerilor se da pe 16 noiembrie! In Vinerea Neagra magazinele online se intrec in reduceri considerabile. Iata ce poti cumpara de Black Friday la preturi de chilipir.

Produse naturiste - reduceri pana la 90%

Produsele naturiste sunt la mare cautare, iar de Black Friday poti profita de ofertele speciale pentru a cumpara produse naturiste cu pana la 90% reducere. Vegis.ro te asteapta cu o oferta variata de produce alimentare, apicole, cosmetice bio, produse bio, remedii si suplimente.

Black Friday 2018 va avea loc la Vegis incepand cu 15 noiembrie, ora 20:00 si pana pe 17 noiembrie, 08:59. Reducerile se vor aplica la aproape 600 produse, printre care produse din top vanzari, precum precum mierea de Manuka, uleiul de cocos, produsele apicole, suplimente si remedii precum Antioxivita, Vitamina C, Magneziu sau pulberi nutritive.

Carti – reduceri intre 60 si 90%

Campania de Black Friday pe Libris.ro este programata pentru 16 noiembrie. Reducerile de pana la 90% vor fi aplicate pentru o colectie de titluri aflate in lichidari de stoc, iar 60 – 70% din produsele aflate pe site vor avea reduceri mai mari decat in promotiile obisnuite. Reduceri considerabile se vor aplica atat la carti, cat si la celelalte game prezente pe site: muzica, jocuri, jucarii si alte articole care completeaza experienta lecturii.

Jucarii - reduceri pana la 70%

Poti profita de Black Friday pentru a cumpara jucarii la reducere pentru Mos Nicolae sau Craciun. In vinerea neagra, reducerile la jucarii ajung pana la 70%.

Pe 16 noiembrie, EduClass.ro va gazdui reduceri de Black Friday la jucarii si jocuri educative si creative pentru toate varstele. Reducerile sunt aplicate la game populare, precum Chulk And Chuckles (jucarii de dezvoltare sociala si a creativitatii), BigJigs (jucarii din lemn), National Geographic (figurine cu animale), Learning Kitds (jucarii de creativitate) si multe altele. In total peste 500 de produse vor beneficia de reduceri, astfel ca cei care vor sa pregateasca din timp sacul de jucarii al Mosilor, pot profita de preturile speciale.

Cadouri pentru cei dragi - reduceri pana la 50%

Sarbatorile sunt tot mai aproape! Uita de goana dupa cadouri anul acesta! De Black Friday poti achizitiona cadouri unice la pret redus, chiar din fata calculatorului.

Magazinul online de cadouri experientiale Complice.ro desfasoara anul acesta pentru prima data o campanie de reduceri de Black Friday. Intre 16 noiembrie si 18 noiembrie, Complice.ro propune reduceri de pana la 50% la cadouri simbolice si experiente memorabile, pentru cei care isi doresc sa ofere cadouri inedite celor dragi sau partenerilor de afaceri.

Astfel, experiente precum meci amical de tenis cu Victor Hanescu, aventura de sailing sau cu autorulota, atelier olfactiv, bijuterii unicat sau sticlute cu puf de papadie pentru indeplinirea dorintelor vor beneficia de reduceri si pot deveni cadouri de trait si amintit peste ani.

Lenjerie intima si costume de baie – reduceri pana la 60%

Orice femeie care se respecta are nevoie de lenjerie intima de calitate. De Black Friday preturile scad vertiginos, astfel incat oricine isi va putea permite o lenjerie de calitate. In plus, costumele de baie au si ele reduceri in aceasta perioada. Chiar daca nu pleci intr-o vacanta exotica in aceasta iarna le poti pastra pentru vara sau le poti face cadou unei persoane dragi.

De Black Friday, desfasurat in perioada 12 noiembrie -19 noiembrie, pe SevenSins.ro vor fi reduceri pana la 60% la seturi de lenjerie, costume de baie, pijamale, corsete, body-uri si alte piese de lenjerie intima. Peste 1500 de produse vor avea reduceri de la 30% la 60%. Acestea vor fi livrate in aprox. 72 ore de la plasarea comenzilor.

Costume si accesorii pentru petreceri tematice - reduceri pana la 60%

Magazinul online de costume si accesorii pentru petreceri tematice FabricaDeMagie.ro propune de Black Friday, pe 16 noiembrie, reduceri magice de pana la 60%.

Astfel, cei care cauta idei si solutii inedite pentru costumatiile de la petrecerile tematice de sezon, pot beneficia de reduceri la sute de costume, accesorii pentru costumatii si accesorii pentru petreceri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea