De prin lume adunate

#spectacol #teatru # teatru bucuresti #piese de teatru #program teatru

Ce piese de teatru poti vedea in Bucuresti intre 10 si 14 iulie

Dupa o zi de munca, un bun moment de relaxare poate fi un spectacol de teatru. In fiecare seara, poti alege o piesa diferita, jucata cu maiestrie de actorii teatrelor din Bucuresti. Iata cateva dintre spectacolele la care poti sa mergi, in Capitala, in urmatoarele zile.

Miercuri, 10 iulie

Actorii teatrului Masca vor interpreta, miercuri, de la ora 20.00, piesa Pierrot Lunatecul, la Scena Centru Istoric. Spectacolul propune publicului romanesc o tehnica inedita, pe cat de dificil de stapanit, pe atat de fermecatoare: pantomima alba. Piesa dureaza 40 de minute si este compusa din mai multe momente de pantomima, toate avandu-l in centru pe Pierrot, cuceritorul personaj nascut in halele pariziene, vesnic indragostit de Colombina, de sine si de viata.



In Parcul Lumea Copiilor, din sectorul 4, actorii Teatrului de Animatie Tandarica vor interpreta, incepand cu ora 20.00, piesa "Danila Prepeleac". Spectacolul dureaza 70 de minute.



Actorii Teatrului Evreiesc joaca, miercuri, la ora 20.30, in Gradina La Conu Iancu, piesa "Mic si-al dracu" in regia Maiei Morgenstern. Durata spectacolului este de doua ore.



Joi, 11 iulie


"A Mid Jewish Night Dream" este spectacolul sustinut, joi, de la ora 20.30, de actorii Teatrului Evreiesc de Stat, in Centrul Istoric, la intersectia Strazii Franceze cu Strada Postei. Din distributie fac parte actori precum Catalin Stelian, Mihai Prejban, Darius Daradici, Geni Brenda, Marius Calugarita, Mihai Ciuca, Leonie Waldman Eliad, Arabela Neazi, Ecaterina Tugulea si multi altii.



La Godot Cafe Teatru se joaca, joi, la ora 19.00, spectacolul "Bullets over Lipscani", pus in scena de Eugen Gyemant, transformand nuvela lui Woody Allen intr-o comedie alerta, plina de ritm.



De la ora 21.30 se joaca "Shot sau Comedia Relatiilor", dupa autori americani contemporani. Regia este semnata Andreea Bibiri, durata spectacolului fiind de 1 ora si 35 de minute.



Vineri, 12 iulie


"In centrul atentiei", dupa Neil LaBute, se desfasoara, vineri, la ora 19.00, la Godot Cafe Teatru. Din distributie fac parte Mihaela Sirbu, Ilinca Harnut si Sorin Poama.



Tot la Godot Cafe Teatru se joaca "7 dintr-o lovitura" de Lia Bugnar, incepand cu ora 22.00. Piesa dureaza 1 ora si 30 de minute si din distributie fac parte actori precum Ilinca Manolache, Anghel Damian, Catalin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole si Maria Obretin.



Sursa foto: evz.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea