De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #evenimente bucuresti #evenimente weekend

Ce evenimente sa nu ratezi in acest weekend

Weekendul de la mijlocul lunii septembrie se anunta plin cu multe evenimente interesante, pe care nu trebuie sa le ratezi. In paralele cu Zilele Bucurestilor, in capitala au loc si festivaluri de teatru, concerte, targuri de moda si produse traditionale romanesti.

Festivalul mustului in Parcul National

De joi, 13 septembrie si pana duminica, 16 septembrie, Parcul National din Bucuresti va rasuna de voie buna la Festivalul Mustului. La targ vor fi prezentate produse traditionale, preparate din carne, branzeturi, vinuri, cozonaci, miere si turta dulce, dar si minunate exponate lucrate manual. Vor avea loc si spectacole culinare in aer liber precum prepararea mustului si a magiunului.

Parcul National va gazdui un eveniment dedicat iubitorilor de gratare, branzeturi, produse traditionale si internationale, dulciuri si produse de panificatie, asezonate cu must si vinuri din belsug, astfel incat placerea degustarilor sa fie deplina.

Festivalul de Teatru B-FIT in the Street!

Intre 13 - 16 septembrie, ArCuB te invita la cea de-a patra editie a Festivalului International de Teatru de Strada B-FIT in the Street!. Timp de patru zile spectacolele de teatru de strada vor avea loc in Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Parcul Coltea, Piata 21 decembrie 1989, Piata Unirii, Centrul Istoric si pe toate bulevardele centrale.

Peste 20 de trupe din sapte tari vor oferi bucurestenilor spectacole atractive si interactive. Acest eveniment aduce o atmosfera feerica in Capitala si transforma centrul orasului intr-un univers colorat, in care artistii jongleaza cu artele cele mai diverse pentru a oferi spectatorilor un amestec surprinzator de emotii si reflectii.

Dracula Bass la Green Hours

Festivalul Dracula Bass este primul eveniment din lume dedicat exclusiv chitarii bass electrice ai contrabassului. In peste 60 de ani de istorie a rock-ului vedetele au fost intotdeauna chitaristii, asa ca organizatorii au decis sa le acorde mai mult spatiu celor care, alaturi de baterie, duc greul sectiei ritmice.

Acum, chitaristii au un loc unde sa intre in competitie cu alti bassisti talentati si sa-i asculte live pe greii acestui instrument, atat romani cat si straini. Cat despre cei care se intreaba de ce Dracula, este simplu: manuit cum trebuie, acest instrument este la fel de rautacios si de violent ca celebrul conte valah.

Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair

Sambata si duminica, pe 15 si 16 septembrie, intre orele 11.00 - 20.00, la Lucky no.13, pasionatele de moda sunt invitate la o sesiune de shopping fabuloasa. Targul te asteapta cu ultimele colectii de toamna - iarna, semnate de tinerii designeri romani, cu accesorii fabuloase, dar si cu piese vintage valoroase.

Maratonul Teatrului Independent 2012

In perioada 10 - 16 septembrie 2012, in Bucuresti are loc Maratonul Teatrului Independent - "Bucharest Fringe", aflat la editia a doua. In acest an, Maratonul Teatrului Independent se va desfasura in mai multe spatii de joc din Bucuresti. Editia a doua a festivalului cuprinde cele mai bune productii din toate genurile artelor spectacolului, de la teatru clasic si contemporan, pana la teatru social si teatru - dans.

Maratonul Teatrului Independent va gazdui peste 30 de spectacole de teatru independent si se va desfasura pe parcursul a sapte zile, incepand cu orele 17.00, pana tarziu in noapte.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea