De prin lume adunate

# carti preferate de romani #romani #lectura #carti romani

Ce carti mai citesc romanii

Tot mai multi romani isi indreapta atentia catre lectura, intr-o era in care suntem inconjurati de tehnologie la fiecare pas. Iar acest lucru este demonstrat de vanzarile in continua crestere in materie de carti.

Ce carti prefera romanii

Astazi, cei mai multi cumparatori au varsta cuprinsa intre 22 si 45 de ani, ceea ce explica si orientarea catre carti de Beletristica, Dezvoltare Personala si Carti pentru copii. In topul preferintelor romanilor se numara romanele Irinei Binder.

“Libris.ro isi propune sa ramana o destinatie online pentru iubitorii de carte, cultura si educatie. Gamele conexe –jocuri educative, birotica si produse complementare cititului –pe care le-am introdus de-a lungul timpului vin sa sustina aceasta idee a noastra, de a ramane in segmentul cultural. Este din ce in ce mai vizibila si imbucuratoare dinamica din categoria cartilor pentru copii, unde am inregistrat o crestere constanta atat in numarul comenzilor, cat si in valoarea acestora, semn ca parintii incurajeaza tot mai mult lectura”, declara Laura Teposu, co-Fondator si Director de Dezvoltare Libris.ro.

 

Dupa 10 ani de activitate pe piata din Romania, Libris.ro a ajuns sa expedieze zilnic intre 8.000 si 10.000 de carti catre cititori din tara si din strainatate. Printre cele mai indepartate locuri in care au fost expediate carti se numara: Haiti, Hong Kong, Ethiopia, Oman sau Nepal. Cele mai multe comenzi au fost expediate catre Bucuresti (peste 720.000), in top 5 urmand orasele Brasov (180.000), Cluj Napoca (130.000), Timisoara (103.000) si Iasi (87.000).

Primul client care a plasat o comanda pe Libris.ro este din Suceava si este inca un client activ al librariei online, cu comenzi plasate recent. La prima comanda a comandat Principiile Si Managementul Achizitiilor (Peter Bailey, David Farmer) si Abc-ul Relaxarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea