De prin lume adunate

#dragoste #mister #experiente #roman #femei #carte

Carti "Pentru tine", carti pentru femei puternice

La Editura Rao , in colectia “Pentru tine”, vei gasi carti  pentru femeia din tine. Personajele cartilor te vor purta in lumi diferite si vei cunoaste femei puternice care iti vor deveni cele mai bune prietene. Colectia vorbeste despre momente care pot schimba cursul unei vieti, despre destin, fatalitate , hotarare, dragoste si experiente feminine incitante.

In colectia "Pentru tine" au aparut:


Floare de zapada si evantaiul secret de Lisa See

Floare de zapada si evantaiul secret este povestea a doua femei extraordinare care au supravietuit intr-o vreme a regulilor stricte si a traditiilor stravechi. Autoarea, Lisa See, a scris un roman cu adevarat uimitor, plin de culoare si de sensibilitate, presarat cu detalii fascinante.

Pentru a scrie Floare-de-Zapada si evantaiul secret, Lisa See a calatorit in 2005 intr-o zona izolata din China, unde i s-a spus ca este a doua straina care a vizitat vreodata acele locuri. Lisa See a aflat de la localnici tot ceea ce acestia stiau despre limbajul secret al chinezoaicelor.

Mostenire de Lan Samantha Chang

Mostenire de Lan Samantha Chang este un roman captivant care spune povestea unui triunghi amoros creat intr-o familie dintre cele mai distinse. Cartea lui Lan Samantha Chang aduce in prim plan o perioada importanta din istoria Chinei. Mostenire urmareste cu maiestrie ecoul tradarii de-a lungul generatiilor si exploreaza natura evaziva a increderii.

In jocul celor mari de Sophie Dahl

"In jocul celor mari" este un roman semi-autobiografic. Pentru Kitty, copilaria in casa bunicilor, printre flori de camp si rude iubitoare este un paradis. Dar mamei ei, Marina, o fiinta nerabdatoare si mereu nelinistita si cu talent artistic deosebit, atmosfera casnica nu ii ofera distractia si agitatia pe care si-o doreste.

Kitty descopera in avalansa evenimentelor si in mijlocul unei familii haotice ca societatea contemporana este nemiloasa cu membrii ei si trebuie sa te descurci de unul singur.  

"Copilaria mea a fost foarte neobisnuita, dar adultii care m-au inconjurat au facut in asa fel incat sa nu-mi lipseasca dragostea, iar acele timpuri mi se par acum magice. Pentru asta sunt recunoscatoare”, spunea Sophie Dahl.

Dragostea si alte lucruri imposibile de Ayelet Waldman

Ayelet Waldman a scris un roman care prezinta absurditatile vietii moderne si ne reaminteste de ce ii iubim pe unii oameni orice s-ar intampla. Cartea aduce in prim plan povestea unei femei care crede ca si-a gasit implinirea alaturi de barbatul vietii ei, insa, atunci cand isi peirde fetita nou-nascuta, tot universul ei se spulbera. Incercarile ei de a supravietui durerii si depresiei, o fac in cele din urma sa invete cu adevarat sensul dragostei si al familiei.

"Am vrut sa scriu o carte despre sentimente pe care le avem cu totii, dar pe care nu le recunoastem”, declara  Ayelet Waldman despre opera sa.

Romanul Dragostea si alte lucruri imposibile va fi ecranizat in 2009, iar din distributie va face parte si Jennifer Lopez.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea