De prin lume adunate

#sanatate #carti #lectura #carti nutritie

Carti pentru sanatatea ta

Sanatatea este cel mai de pret lucru, insa este adesea trecuta pe plan secund. Invata sa ai grija de tine si de corpul tau si vei avea mai multa vitalitate si frumusete. Pe piata exista o serie de carti si tratate care te vor ajuta sa iti imbunatatesti starea de sanatate si sa te protejezi de factorii nocivi.

Sanatatea are gust de Mihaela Bilic

Din paginile cartii "Sanatatea are gust" vei afla cum sa faci din mancare un aliat al sanatatii fara sa renunti la placerea gustului.

Pe parcursul celor 55 de capitole vei afla care sunt alimentele recomandate in diferite afectiuni, cum iti poti mentine sanatatea si tineretea hranindu-te corect, cum sa faci fata slabiciunilor culinare si cum sa ajuti organismul sa fie in forma maxima tot prin mancare.

Homeopatia de Clara Zapata si Mariela Angel

Homeopatia este o terapie energetica si complementara care ofera sufletului posibilitatea de a straluci si care actioneaza avand ca unic scop imbunatatirea modului in care intram in relatie cu noi insine si cu cei din jurul nostru.

Unul dintre avantajele acestei terapii este reprezentat de posibilitatea ca insusi pacientul sa descopere remediile de care are nevoie. Acest indrumator imbina cunoasterea de sine, care permite intoarcerea in profunzime la originile noastre si aflarea raspunsurilor in interiorul nostru, cu stiinta.

Corpul tau. Retete pentru sanatate si frumusete

Un trup frumos este ceea ce isi doreste oricine. Ne dorim uneori cu atata ardoare incat multe uneori suntem gata sa ne sacrificam sanatatea pentru un plus de frumusete. Si totusi, frumusetea este in primul rand rezultatul sanatatii.

"Corpul tau. Retete pentru sanatate si frumusete" este cartea cu sute de sfaturi necesare dobandirii unui trup frumos si sanatos. Din paginile acestei carti vei afla cum sa te hranesti corect, cum sa identifici tulburarile de alimentatie care dauneaza sanatatii, cum sa iti ingrijesti pielea si cum sa faci miscare.

Ghid pentru o piele sanatoasa si frumoasa de Natalie Savona

Starea tenului nostru este extrem de importanta pentru imaginea de sine. Marturie stau sumele de bani si timpul pe care unii oameni le cheltuiesc pentru a avea o piele cu aspect tanar.

Totusi, acesti bani se cheltuiesc pe produse care se aplica extern si, desi cremele ajuta la mentinerea unui ten frumos, este extrem de important sa ne hranim pielea si din interior. Prin urmare, daca pielea ta arata extraordinar, inseamna ca ai o sanatate de invidiat si ca procesul de imbatranire este incetinit.

Indiferent daca ai un ten patat, suferi de afectiuni mai grave ale pielii sau vrei sa-ti mentii aspectul tanar, aceasta carte iti arata cum sa-ti pastrezi tenul sanatos si curat, care sunt cauzele anumitor probleme dermatologice si cum pot fi acestea rezolvate.

Clinica Mayo. Ghidul sanatatii familiei

De la prima aparitie in anul 1990, Ghidul sanatatii familiei a devenit o carte clasica de informatii medicale pentru toata familia, avand vanzari de peste 1.000.000 de exemplare.

Aflat acum la cea de a treia editie, acest volum complet revizuit si generos ilustrat ofera cele mai noi cunostinte medicale, punand un accent puternic asupra autoingrjirii. De la prevenire la tratament, de la perioada de nou-nascut la batranete, acest ghid de sanatate cuprinzator ofera informatii usor de inteles si pe care va puteti baza, structurate in sase sectiuni.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea