De prin lume adunate

#sanatate #carti #lectura

Carti pentru o sanatate de fier la inceput de an

Vrei sa fii in forma, sa traiesti mai mult si sa arati mai bine? Apeleaza la ajutorul unor carti capabile sa iti menajeze starea de sanatate, prin informatii utile si sfaturi pretioase. Astfel de "remedii naturiste" sunt folosite din ce in ce mai mult pentru imbunatatirea sanatatii. Descopera mai jos cateva carti care sa te ajute sa fii sanatos la inceput de an!


1001 de remedii casnice

La editura Reader's Digest, vei gasi un amplu tratat despre remediile casnice. Aceasta carte iti ofera remedii la indemana pentru probleme de sanatate comune. De la intepaturi de albine la bataturi, de la urticarie la sughit, in carte vei gasi numeroase tratamente aprobate din punct de vedere medical.


Ghidul microbilor

La editura Litera, Bonnie Henry, reputat epidemiolog, iti ofera informatii esentiale despre vasta lume a microbilor. De la virusuri la bacterii sau de la paraziti la ciuperci, vei afla cele mai des intalnite mituri cu privire la microbii daunatori pentru sanatate.


Secrete din farmacia bunicii

La Casa Editoriala Ponte vei gasi o lucrare extrem de interesanta despre remedii simple "din batrani". De la acnee si mahmureala la constipatie si intepaturi de insecte, cartea trece in revista retete eficiente, usor de preparat si de aplicat.


Sursa foto: damajority.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea