Carti

#carti #halloween #carti pentru halloween

Carti pe care sa le citesti de Halloween

De Halloween citeste cateva carti fascinante, pline de mister, care infatiseaza povesti captivante, care te vor tine cu sufletul la gura.

Morti pana la apus de Charlaine Harris

Intr-un orasel linistit si aparent pasnic din Louisiana, varcolacii, menadele, teriantropii, vampirii si oamenii par a convietui in armonie. Insa cand vampirul Bill se indragosteste de Sookie Stackhouse, o barmanita cunoscuta pentru calitatile ei telepatice, tot acest univers explodeaza. Tanara si frumoasa telepata Sookie Stackhouse, eroina romanului si a intregii serii, locuieste in Bon Temps, un orasel aparent pasnic din Louisiana.

Tot aici, vampirul Bill face eforturi pentru a se integra in societatea oamenilor si a fi acceptat de localnici. Din momentul in care Bill se indragosteste de Sookie, actiunea incepe sa se deruleze alert si nimic nu poate sta in calea celor doi.

Sanctus de Simon Toyne

Citadela, din sudul Turciei, este un munte salbatic, care adaposteste cel mai vechi lacas de cult si cel mai mare mister al omenirii. Calugarii care viermuiesc prin maruntaiele lui fac parte dintr-o secta antica, numita Sanctus, care practica ritualuri de o violenta inimaginabila. Intr-o dimineata, un calugar al ordinului urca in varful muntelui, intinde bratele in forma de cruce si se arunca in gol. Trupul ii este plin de taieturi pana la os, in forma literei Tau.

Detectivul Arkadian are o misiune grea: ordinul Sanctus este protectorul textului original al Bibliei. Undeva in maruntaiele muntelui exista o gradina care pare a fi cea a Edenului, dar aici cunoasterea nu inseamna pacat originar, ci putere divina. Cand detectivul Arkadian, brazilianul Oskar si ziarista Liv patrund in Citadela, ei sunt pe cale sa descopere unul dintre cele mai inspaimantatoare secrete ale civilizatiei.

Elantris de Brandon Sanderson

Elantris este un fantasy epic de o rara originalitate. O poveste care acopera in intregime un volum. Elantris a fost capitala statului Arelon: gigantica, stralucitoare, pline de fiinte care-si folosesc magia in interesul tuturor.

Fiecare dintre acesti semizei a fost candva o fiinta obisnuita pana a fost atinsa de misterioasa putere de transformare a lui Shaod. Dar acum zece ani, fara nici un avertisment magia s-a intrerupt.

urzeala tronurilor de George R.R. Martin

Intrigi si comploturi, tragedii si tradari, victorii si teroare in vremurile unor prevestiri sumbre, pe toate le vei gasi in Urzeala Tronurilor . Soarta personajelor principale, a aliatilor si a dusmanilor lor se afla intr-un echilibru precar, pentru ca fiecare doreste sa castige in jocul cel mai periculos dintre toate: Urzeala tronurilor.

Atingerea mortii. Povestiri cu Sookie Stackhouse de Charlaine Harris

Atingerea mortii aduna intr-un singur volum toate povestirile cu Sookie Stackhouse. O ocazie minunata de a intalni multe dintre personajele preferate ale seriei Vampirii Sudului. Apar aici Sam, Terry, Bill, Eric, Pam, Claude si Claudine, Bubba si multi altii. Alaturi de ei, cea mai amuzanta, sexy, romantica si impulsiva blonda: Sookie.

Actiunea povestirilor se petrece in oraselul Bon Temps, unde locuieste si eroina noastra, candva un loc linistit, dar care devine foarte animat de cand vampirii, varcolacii, teriantropii si zanele dau tarcoale si provoaca tot felul de incidente. Totul se petrece, asa cum ne-am obisnuit, intr-un ritm ametitor. Nu lipsesc umorul, senzualitatea, fantezia si suspansul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea