De prin lume adunate

#promotii #reduceri #roman #literatura #carte

Carti ieftine de criza

In vremuri de criza, preturi de criza. Chiar si editurile si librariile se conformeaza acestui “trend” si ne ofera literatura de calitate la preturi mici. De la carti de beletristica, tehnice, de lifestyle sau la sanatate, multe dintre ele se gasesc acum la raftul cu reduceri.

Carti la 4,99 lei

La Editura Polirom, cartile sunt si ele in ton cu criza financiara. Preturile au scazut serios si daca dati o raita prin librarii veti gasi exemplare valoroase la preturi mici.  Iata si cateva dintre titlurile pe care le puteti gasi la doar 4,99 lei:

Anii de ucenicie ai lui August Prostul de Norman Manea

Norman Manea este un scriitor roman, stabilit in SUA. Este de asemenea si unul dintre cei mai buni romancieri romani din exil si unul dintre cei mai tradusi in alte limbi. Temele favorite ale autorului sunt trauma holocaustului, viata de zi cu zi intr-un stat totalitar si exilul. Cartile sale sunt comparate cu cele ale lui Bruno Schulz, Robert Musil si Franz Kafka. “Anii de ucenicie ai lui August Prostul” este un roman politic, “un amplu eseu-colaj despre conditia artistului si a relatiei scriitor-cititor in contextul unei societati inchise si nu numai”, dupa cum declara chiar Norman Manea.

Axa lumii de Gheorghe Schwartz

Gheorghe Schwartz este autorul a peste douazeci de volume de proza si decanul Facultatii de Stiinte Umaniste si Sociale a Universitatii "Aurel Vlaicu" din Arad, unde preda Filosofia si Psihologia. "Axa lumii" este o lucrare speciala in literatura romana. Cartea prezinta povestea unei generatii de-a lungul a o suta de ani. Chiar daca personajele sunt fictive, ele sunt incluse intr-o perioada istorica reala. Romanul lui Gheorghe Schwartz aduce intelesuri noi anumitor evenimente istorice.

Constiinta lui Zeno de Italo Svevo

Italo Svevo este unul dintre cei mai importanti prozatori din Italia. Cele mai cunoscute opere ale sale sunt cele trei romane pe care le-a scris: O viata, Senilitate si Constiinta lui Zeno. A fost cunoscut mai mult pentru nuvele, scrieri autobiografice si epistole. Romanul Constiinta lui Zeno este de departe cea mai apreciata lucrare a lui Italo Svevo. Romanul a fost apreciat de Mircea Eliade, care a scris mai multe recenzii, dar si de James Joyce, care l-a considerat o capodopera. Romanul prezinta povestea lui Zeno Cosini. La sfatul psihologului sau, Zeno Cosini isi scrie memoriile. In acest fel aflam despre viata sa, parintii sai, afacerile si femeile sale, dar si despre viciul sau: fumatul.

Thriller la 9,99 lei

Colectia Thriller de la Editura Polirom ofera o serie de carti cat se poate de actuale, care ating cele mai incitante subiecte cu care lumea contemporana se confrunta. De la enigma mortii profesorului Culianu, la teoria tsumani-urilor provocate sau psihologia criminalilor in serie, cu siguranta aceste carti va vor tine cu sufletul la gura.

Iata si cateva dintre titlurile care va vor incita imaginatia:

Dulcele sarut al Daliei de James Ellroy

James Ellroy este un scriitor american, care s-a facut remarcat prin predilectia catre romane politiste sau misterioase. Este cunoscut pentru stilul sau telegrafic, prin care omite cuvinte sau chiar propozitii, pe care alti scriitori le considera esentiale. Dulcele sarut al Daliei reprezinta unul din cele mai misterioase cazuri de crima din istoria Californiei. Pentru public a fost un caz de senzatie. Pentru politisti a devenit o obsesie.

”Este un roman coplesitor despre prietenii profunde, despre povara iubirii si despre obsesia staruitoare si nemiloasa a personajelor pentru Dalia Neagra”. Cartea lui James Ellroy a fost ecranizata in 2006 si i-a avut in rolurile principale pe Scarlett Johansson si Josh Hartnett .

Colectionarul de oase de Jeffery Deaver

Jeffery Deaver este un scriitor american de romane de mister si crima. Colectionarul de oase este povestea detectivului Lincoln Rhyme. Acesta era un criminalist celebru, care rezolva orice caz. Un accident il lasa insa parlaizat, fara puterea de a-si mai misca corpul. Romanul a fost ecranizat in 1999 si i-a avut in rolurile principale pe Denzel Washington si Angelina Jolie.

Promotii si la Editura Curtea Veche

Si la Editura Curtea Veche promotiile se tin lant. Foarte multe carti au acum un pret redus, multe dintre ele sunt serii de autor. Cele mai cautate titluri sunt cele ale bucatarului–minune, Jamie Oliver. Cele trei carti ale sale: Sa gatim cu Jamie, Acasa la Jamie si La masa cu Jamie au acum un pret special: 165 de lei. Daca vrei sa iti perfectionezi calitatile gastronomice in bucatarie si sa iti impresionezi prietenii, Jamie te va ajuta cu sfaturi si idei noi. Ca bonus, retetele sale sunt usor de facut, accesibile si haioase.

Carti de Nobel de la Curtea Veche este un pachet de patru carti care se poate achizitiona cu o reducere de 30%. Seria cuprinde cele patru carti ale lui Orhan Pamuk care au aparut pe piata din Romania: Ma numesc Rosu, Zapada, Cartea Neagra si Viata cea noua.  Acum o puteti achizitiona cu 95 de lei.

Pe langa aceste serii, Curtea Veche are si oferta de carte cu numai 10 lei. Printre acestea, mentionam:  Tot ce ai vrut sa stii despre sex de David Reuben, Hrana vie pentru sanatate de Gillian McKeith sau Cum sa oprim imbatranirea de Jean Carper.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea