De prin lume adunate

#carti #timp liber #lectura #carti erotice #top carti

Carti erotice pentru o vacanta fierbinte

In aceasta vacanta nu uita sa pui in bagaje si cateva carti. Noi iti recomandam cateva carti erotice, pentru o vara fierbinte, plina de pasiune.

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey

Romantic, amuzant si incarcat de erotism, acest roman te cucereste, te captiveaza si te domina. Anastasia Steele, studenta la filologie, ii ia un interviu lui Christian Grey, un tanar om de afaceri de succes, pe care il gaseste foarte atractiv si de-a dreptul intimidant. Retrasa si interiorizata, Ana este socata sa constate ca, pentru prima data in viata, este atrasa puternic de cineva.

Christian o avertizeaza ca trebuie sa stea departe de el, iar ea nu face decat sa-l doreasca si mai tare. Dar cand descopera gusturile erotice speciale ale acestuia, incepe sa ezite: dincolo de sarmul si succesul de care se bucura, Christian Grey este un barbat tulburat de demoni ascunsi si ghidat de o excesiva nevoie de a-i controla pe ceilalti.

Povestea lui O de Pauline Reage

Aceasta capodopera a erotismului, care a starnit unul dintre cele mai puternice scandaluri literare ale secolului al XX-lea, nu s-a dorit a fi de la bun inceput o carte, ci o simpla scrisoare de dragoste, o declaratie violenta de erotism, redactata noaptea si trimisa prin posta, zilnic, destinatarului.

Este povestea unei tinere femei care, din iubire, se ofera si se supune celor mai rafinate, dar si crude capricii ale amantului sau.

Opus Pistorum de Henry Miller

"Opus Pistorum" este un roman inedit al lui Henry Miller, descoperit si publicat pentru prima oara in Statele Unite, in 1983. Romanul a fost scris intre anii 1941–1942 la Los Angeles pentru un prieten librar aflat la ananghie. Miller i-a incredintat treptat, pe masura ce scria, manuscrisul amicului sau, cu intentia ca, din vanzarile lui, acesta sa-si poata sustine financiar libraria.

Prin urmare, Milton Lubovitski a vandut textul pe sub mana catorva celebritati de la Hollywood din vremea aceea. Mult timp nu s-a stiut mai nimic despre el, fiind considerat oarecum secret datorita caracterului sau pornografic. Textul lui Miller a iesit la lumina mai tarziu, devenind un clasic al literaturii libertine.

Fantasmele erotice ale femeilor de Nancy Friday

"Fantasmele erotice ale femeilor" a starnit la aparitie o furtuna de entuziasm si scandal. Femeile care citeau cartea ramaneau socate sa regaseasca in aceste pagini continutul secret al propriilor fantezii.

Plina de scene vizuale extrem de intense, cu un limbaj deschis, care sfideaza orice limita, "Fantasmele secrete ale femeilor" anuleaza rigori si tabuuri, fiind considerata un studiu clasic al sexualitatii feminine. Astazi, milioane de femei se regasesc ideologic in bestseller-ul semnat de Nancy Friday.

Incest. Din Jurnalul dragostei (necenzurat) de Anais Nin

Volumul "Incest" face parte din cel mai faimos jurnal erotic intrat in literatura secolului XX, marturia unei femei capabile sa isi exprime dorintele secrete cu acelasi abandon "amoral" care a apartinut dintotdeauna barbatilor.

Anais Nin developeaza filmul incendiar al unei pasiuni care incalca toate tabuurile. Astfel ia nastere portretul amantului suprem: Joaquin Nin, adevaratul Don Juan, care cunoaste si nesocoteste regulile seductiei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea