De prin lume adunate

#carti #timp liber #lectura #carti medicina

Carti de sanatate care sa nu iti lipseasca din biblioteca

Intr-o epoca a vitezei, tot mai multe persoane isi indreapta atentia catre un stil de viata sanatos, bazat pe alimentatie echilibrata si miscare. Daca iti doresti o sanatate de fier si un tonus de invidiat documenteaza-te din timp si fa schimbarile necesare.

Sanatatea are gust de Mihaela Bilic

Volumul, ilustrat cu fotografii sugestive, isi propune sa clarifice orice nelamuriri legate de mancare, sa ajute publicul sa recunoasca un produs sanatos in avalansa mesajelor publicitate sau a etichetelor colorate si sa ii ajute pe cei care au inteles ca alimentatia este cheia catre o viata mai buna sa isi creeze o dieta diversificata si echilibrata cu resurse minime.

Dincolo de capitolele dedicate grupelor de varsta, in volum vei gasi si diete recomandate in diferite tipuri de afectiuni: de la imunitate scazuta la afectiuni cardiovasculare, sedentarism, obezitate, alergii, anemie, afectiuni ale ficatului sau rinichilor.

De asemenea, volumul contine sfaturi pentru adaptarea alimentatiei in functie de sezon, de stilul de viata si de preferintele culinare.

Reteta sanatatii perfecte. Schimba-ti viata in 6 saptamani de Patrick Holford

Daca iti doresti sa ai o sanatate de fier, Patrick Holford iti ofera in aceasta carte reteta ideala. Aceasta carte este un adevarat ghid, care include sfaturi acordate de un expert in domeniul nutritiei. Autorul iti va arata cum sa folosesti dieta, suplimentele si programul de exercitii pentru marirea nivelului de energie, reglarea digestiei, echilibrarea hormonala, detoxifierea organismului, stimularea imunitatii si imbunatatirea memoriei si a dispozitiei.

Dupa doar sase saptamani poti fi mai sanatos, mai rezistent si mai tonic ca niciodata. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi acest plan bine gandit astfel incat sa te ajute sa iti transformi viata, fara efort, in doar sase saptamani.

1000 de boli pe intelesul tuturor

Aceasta carte este o adevarata enciclopedie si descrie amanuntit, in ordine alfabetica, mai mult de 1000 de boli. Prezentarea este identica pentru fiecare boala, de la definitie si cauze, pana la simptome, teste, complicatii, tratament si preventie.

Plansele anatomice colorate permit vizualizarea diferitelor organe si intelegerea mai buna a mecanismelor de producere a tulburarilor respective. Cartea cuprinde si un mic atlas ilustrat al celor mai frecvente afectiuni ale pielii, definitii ale unor examene clinice, sfaturi pentru calatorii.

Bolile copilariei. Preventie si tratament de Dr. Bruno Brigo

Copilaria este fundamentul intregii noastre vieti. De aceea bolile copilariei trebuie tratate cu seriorizate. Cartea propune cateva scheme simple pentru prevenirea si tratarea catorva dintre afectiunile cele mai intalnite la copii.

Cartea prezinta si terapii naturiste uitle in afectiunile varstei pediatrice. Astfel, parintii vor avea un aliat de incredere si vor fi mai informati despre alternativele de tratament.

Boli contractate prin intermediul animalelor

Medicii care au realizat aceasta carte au dobandit o mare experienta in spitale si in practica medicinei private. Au imbinat tehnicile simple de dieta naturala, terapie fizica si indrumare spirituala, ajungand la intelegerea mult mai corecta a tratamentului si prevenirii bolilor.

Cartea evidentiaza efectele contactului cu animalele, bolile acestora si impactul produselor de origine animala asupra vietii oamenilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea