De prin lume adunate

#carti #lectura # carti lifestyle

Carti de lifestyle

In zilele libere, foloseste timpul pentru a invata lucruri noi, care te vor ajuta in viata. Daca ai copii, incearca sa afli mai multe despe educatia lor, iar daca te afli in cautarea iubirii descopera cateva lucruri interesante despre sexualitate si gesturile erotice.
 

Si tu poti fi Supernanny 1. Cum sa-ti cresti bine copilul de Irina Petrea
 

Supernanny, Irina Petrea, a scris o carte pentru toti cei care doresc sa inteleaga mai bine relatiile dintre parinti si copii. Fie ca vrei sa iti intelegi mai bine propria copilarie, fie ca te pregatesti sa ai un copil, fie ca esti deja parinte aceasta carte iti ofera strategii simple pentru probleme ce-ti par dificile. Plin de sfaturi, solutii si exemple, acest volum este rezultatul unei bogate experiente de lucru cu copiii si parintii si a fost scris din dorinta de a aduce mai multa armonie in viata tuturor.

O relatie defectuoasa intre parinte si copil, le amaraste si, de multe ori, chiar otraveste viata, pe moment, dar si pe termen lung, in loc sa aduca, de ambele parti, bucurie, dragoste, implinire si multumire, asa cum ar trebui. De aceea, cartea Si tu poti fi Supernanny. Cum sa-ti cresti bine copilul nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui care crede ca educatia se face din inima.
 

Si tu poti fi Supernanny 2. Cu copilul la scoala de Irina Petrea


A creste copii este un lucru riscant, caci reusita depinde de multa truda si grija, iar nereusita intrece orice alta durere, spunea Democrit. E trist si frustrant sa-ti vezi copilul nepasator sau, mai rau, dispretuitor fata de scoala si invatatura , dar, oricat ar parea de incredibil, nu e vina lui.

Succesul sau la scoala si dragostea de carte depind in cea mai mare masura de educatia pe care noi, ca parinti, i-o dam in primii sapte ani de viata, de mediul familial pe care i-l oferim si de valoarea pe care noi insine o acordam cunoasterii. Averile se cladesc si se pierd, ne inalta si ne coboara, ne fac puternici si ne nimicesc. Singura, comoara mintii sporeste, nu e niciodata in pericol sa se piarda si poate fi daruita zilnic, fara grija ca se imputineaza.

Cartea Si tu poti fi Supernanny. Cu copilul la scoala ii invata pe parinti cum sa le inspire copiilor iubirea fata de scoala si invatatura.
 

Sexualitatea secolului XX. O istorie de Angus McLaren


Cartea Sexualitatea secolului XX. O istorie de Angus McLaren incearca sa ofere o scurta dar patrunzatoare trecere in revista a opiniilor si practicilor sexuale din secolul XX. Prezentand caile prin care in trecut erau construite si contestate granitele sexuale, acest studiu poate fi de ajutor in contextualizarea rundei actuale a dezbaterilor sexuale.

Ca studiu istoric, refuza in mod necesar sa naturalizeze sau sa universalizeze fie heterosexualitatea, fie homosexualitatea, dar cauta sa aprecieze caile prin care preocuparile de rasa, clasa, generatie si sex au constituit ceea ce a insemnat sexualitatea pentru cultura occidentala.
 

Cartea gesturilor erotice de Martin Lloyd Elliott


O privire misterioasa, piciorul indreptat intamplator in directia celuilalt, acestea sunt doar cateva dintre semnele care ne dau in vileag atunci cand suntem atrasi de cineva. Expertul in limbajul corpului , Martin Lloyd-Elliot, va arata cum sa interpretati tot felul de gesturi si sa va folositi cat mai bine trupul pentru a va accentua la maxim "sex appeal-ul".

In Cartea gesturilor erotice vei descoperi importanta spatiului personal si a primelor impresii si vei intelege adevaratele sentimente si intentii ale celorlalti si aflati daca spun adevarul. De asemenea, vei invata sa iti folosesti corpul ca pe un mijloc puternic de comunicare, sa iti pui in valoare cele mai atragatoare dintre calitatile fizice si sa ii impresionezi pe toti cu personalitatea ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea