De prin lume adunate

#carte #romaneasca #the new york times book review

Cartea romaneasca in The New York Times Book Review

Dupa o vacanta de vara de doua luni, editia in limba romana a the new york times book review va reaparea din 8 septembrie 2008 cu un numar sporit de pagini, din toamna cuprinzand si un numar de pagini special dedicate pietei de carte din Romania.

Anul acesta, a fost pentru prima data cand continutul suplimentului de duminica a prestigiosului The New York Times , Book Review , a aparut publicat sub licenta, intr-o alta tara – in Romania. Vanzarile editiei in limba romana au depasit asteptarile, confirmand justetea deciziei The New York Times Book Review de a-si extinde publicul prin traducerea publicatiei.
    
„The New York Times Book Review este publicatia cel mai des mentionata pe copertele cartilor traduse in Romania. Traducerea The New York Times Book Review a adus in Romania experienta criticilor si a scriitorilor care fac recenzii pentru cele mai importante carti publicate in Statele Unite“, declara Virginia Costeschi, redactor-sef al editiei in limba romana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea