De prin lume adunate

#teatrul podul #eugene ionesco #cantareata cheala #spectacol #piesa #teatru

"Cantareata Cheala" la Teatrul Podul

Vineri 30 ianuarie 2009 ora 19:00 la Teatrul Studentesc Podul din Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, studentii de la Universitatea "Hyperion" au pus in scena spectacolul “ Cantareata Cheala ”. Piesa poarta semnatura Cristei Bilciu.

In distributie ii veti vedea pe: Anda Saltelechi , Ioana Zarnescu, Daniel Mecu, Andrei Negoita, Cristina Plesa, Cristian Neacsu si George Cretu.

"Un camin londonez, Smith si Martin - doua cupluri prafuite de englezi care cunosc eticheta si arta de a conversa intr-o vizita, Mary - menajera care nu e ceea ce pare, un Pompier insarcinat cu o misiune speciala si o conversatie in care conventionalitatea si politetea sunt duse in extrema. Un text absurd, un grup de actori gata sa faca orice nebunie cu mare profesionalism si un spectacol de un comic contagios."

premiera spectacolui a avut loc sambata, 22 noiembrie 2008 la Teatrul Studentesc Podul, in cadrul Festivalului National de Teatru Studentesc "Eugene Ionesco" 2008.

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Participa la concursul nostru si afla daca pe 18 februarie mergi sa vezi celebri patinatori rusi in "Stelele Moscovei pe Gheata"

Acasa.ro si Compania de Teatru Passe Partout Dan Puric te invita la teatru. Participa la concursurile noastre si afla daca vei castiga. Detalii aici si aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea