De prin lume adunate

#evenimente #festival #film #festivalul de film de la cannes #cinema #robin hood

Cannes Film Festival Live HD la The Light Cinema Liberty Center

the light cinema Liberty Center si Ro Image prezinta in exclusivitate si pentru prima data in salile de cinema din Romania, live HD , deschiderea Festivalului de Film de la Cannes. Transmisia va avea loc miercuri, 12 mai, de la ora 19:45, iar intrarea va costa 10 lei.

Transmisia live de la Cannes va fi urmata de premiera mondiala a filmului Robin Hood, in regia lui Ridley Scott, cu Russell Crowe, Cate Blanchett, William HurtMax Von Sydow.

Robin Hood fura de la bogati pentru a da saracilor. Dar ce nu ne-a spus nimeni pana acum este cum a ajuns Robin hood un erou. Russell Crowe ia chipul omului care a creat legenda, iar Ridley Scott ne spune povestea asa cum n-o stiam.

Actiunea are loc la sfarsitul secolului 12, cand Robin Hood (Russell Crowe) revine in satul natal din nordul Angliei dupa ce a luptat intr-o cruciada sangeroasa. Aici afla cu ajutorul servitorului sau, de abuzurile serifului din Nottingham si se hotaraste sa-i elibereze pe oameni de tirania acestuia. Datorita curajului sau, Robin Hood castiga si inima frumoasei Lady Marian, interpretata de Cate Blanchett.

Deschiderea Festivalului de Film de la Cannes:

Sosirea pe covorul rosu a vedetelor: 19:45 – 20:15
Ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes: 20:15 – 20:40
Proiectia filmului Robin Hood in premiera mondiala: 20:45

Tarife:
Ceremonie deschidere Cannes LIVE, miercuri, 12 mai, ora 19:45: 10 lei
Premiera mondiala Robin Hood, miercuri, 12 mai, ora 20:45: 26 lei

The Light Cinema Liberty Center este singurul cinematograf din Romania, alaturi de alte 40 cinematografe din Europa (Austria, Elvetia, Germania, Polonia, Irlanda, Belgia, Olanda, Finlanda), care va transmite LIVE HD acest eveniment !

Trailer international Robin Hood:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea