De prin lume adunate

#evenimente #europafest #caffe festival #festival #muzica #concerte #jazz

Caffe Festival la EuropaFest

Daca simti ca te strange cravata  si te sufoca biroul, daca incerci sa scapi de zgomot si de trafic, sau pur si simplu vrei sa te eliberezi de rutina zilnica, intre 7 si 12 mai esti invitat la Caffe Festival - EuropaFest . Ia-ti prietenii si vino sa te relaxezi in acorduri de jazz, blues si pop la Hard Rock Cafe.

Caffe Festival ocupa un loc aparte in cadrul EuropaFest, fiind un concept gandit sa apropie publicul de muzica buna si sa largeasca sfera consumatorilor de jazz, blues si pop, inlocuind rigurozitatea salilor de spectacol cu un spatiu relaxant si o atmosfera prieteneasca. Timp de sase seri, la Hard Rock Cafe vor avea loc evolutii live extraordinare, improvizatie la scena deschisa si momente electrice de primavara. In spatiul neconventional al clubului, nume actuale din muzica europeana si noua generatie de jazz sustin concerte si jam sessions in mijlocul publicului.

Caffe Festival va debuta pe 7 mai printr-un concert extraordinar al Stelzhamma, din Austria. Un rasfat auditiv menit sa gadile urechile, spiritele si chiar si cele mai subtiri gusturi. O combinatie insolita de jazz si muzica traditionala austriaca rotunjita pe alocuri cu note funky.

In zilele urmatoare sunt programate evolutiile de exceptie ale trupelor Parafusions, Saxest & Siim Aimla, Orchestra da Tre Sold, Art Voices, Milo Suchomel Quartet, QL alaturi de noua generatie de jazz.

Ultima seara este rezervata unui moment singular in festival: fara repetitii, fara partituri, pura inspiratie. Muzicienii din festival se reunesc intr-un jam session de zile mari, o intalnire unica in care muzica aduce oamenii impreuna, dincolo de orice bariere culturale.

Brandul Caffe Festival constituie un mix de evenimente gandit sa apropie muzicienii de public intr-un spatiu inedit al interactiunii si al improvizatiei. Concertele tinute pana tarziu in noapte, farmecul unui spatiu in care muzica intalneste mici placeri precum un pahar de vin sau o conversatie cu muzicienii, vor asigura cateva ore de rasfat celor care au ales sa evadeze din cotidian.

EuropaFest este singurul festival din Europa care reuneste intr-un singur eveniment jazz, blues, pop si clasic. Sub sloganul "Festivalul ofera! Tu alegi!", evenimentul ofera o agenda bogata: concert de Ziua Europei, concerte de jazz, blues si pop cu trupe consacrate din Europa si SUA, Bucharest International Jazz Competition si Jeunesses International Music Competition .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea