De prin lume adunate

#unde iesim #cafenea #cafea turceasca #divan #ceas cafe #yamorei #oriental

Cafenele turcesti in Bucuresti

Intr-un oras din ce in ce mai agitat si intr-o lume din ce in ce mai haotica, uneori simti nevoia unor clipe de relaxare si liniste, clipe petrecute altaturi de cei dragi. Ia o scurta pauza din iuresul taskurilor zilnice si mergi intr-o cafenea turceasca. Muzica ambientala chil, cafeaua turceasca la nisip sau cu diferite arome, ceaurile fierbinti si aromele exotice ale narghilelei te vor face sa te simti ca povestea celor 1001 de nopti.

 

Cafeneaua Divan pe strada Franceza

 
Divan este un local nou din Buucresti, care ne ademeneste cu delicii turcesti. Cafeneaua-restaurant a fost gandita ca un spatiu in care oamenii sa se simta bine, in largul lor, sa se intalneasca cu prieteni dragi si sa povesteasca despre lucrurile personale. Divan este un melanj intre traditie si modern, intre Turcia actuala si Turcia traditionala, plina de povesti si intelepciune. La Divan vei descoperi o lume a mirodeniilor si a placerilor culinare ascunse.
 
Cafeneaua este dispusa pe doua nivele: parterul dinamic, unde poti manca linistit preparatele turcesti delicioase si etajul, un spatiu intim, special creat pentru relaxare alaturi de prieteni sau persoana iubita, unde poti fuma in liniste o narghilea si savura o cafea turceasca . Pernele moi, lumina difuza si muzica chil contribuie la atmosfera placuta.
 
Meniul de la Divan este ticsit cu preparate si bauturi turcesti: clatite, humus, ciorbe si supe traditionale, kebab, salate, vestitele deserturi: baclava, halva, cataif, asure sau budinca de orez. Preturile la Divan sunt medii, astfel o cafea turceasca cu rahat este 10 lei, clatitele sunt tot 10 lei, platourile de gustari 24 de lei, kebabul este 30 de lei, deserturile intre 9-20 de lei, cocktailurile intre 14-18 lei si 12 lei paharul cu vin. Cafeneau Divan se afla pe strada Franceza, la numarul 46, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.312.30.34.

 

Ceas Cafe la Piata Romana

 
Cafeneaua Ceas se adreseaza oamenilor care vor sa evadeze din cotidian si care vor sa se relaxeze la o ceasca de cafea sau ceai. Cafeneaua se prezinta ca fiind orientala, insa designul nu prea ne duce cu gandul la cadane si salvari. In schimb, meniul salveaza situatia si ne propune mai multe sortimente de cafele, ceaiuri si alte bunatati orientale.
 
La Ceas Cafe poti savura o cafea la nisip sau unul dintre cele peste 50 de sortimentede ceaiuri. Atmosfera placuta este completata de muzica orientala, chill out si budhha bar. Tot aici poti incerca narghileaua , in diverse arome, iar pentru cei care au pofta de ceva dulce, cafeneaua le vine pe plac cu cateva sortimentede ciocolata, turta dulce, bezele si dulceata care merg perfect cu un ceai puterni aromat si fierbinte. In meniu vei mai gasi si bauturi alcoolice, cocktailuri alcoolice si nonalcoolice, curmale si smochine. Cafeneaua Ceas se gaseste pe bulevardul Dacia, la numarul 22, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0735.557.777.

 

Yamorei Cafe

 
Yamorei Cafe este locul perfect pentru o iesire in oras cu prietenii. Cafeneaua este impartia in mai multe saloane . Salonul arabesc este un spatiu special creat pentru a fuma narghile si a te relaxa pe pernele moi. Salonul artistului este coltul romantic al cafenelei, locul in care poti merge cu persoana iubita.
 
Zona barului este una agitata, locul unde te poti distra in voie cu prietenii. Pe timpul verii, cafeneaua deschide si o terasa, de unde poti viziona meciuri de fotbal. Yamorei Cafe se afla pe strada Leonida, la numarul 11, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0722.378.995.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea