De prin lume adunate

#cafenele #bucuresti #terasa

Cafenele la inaltime in Bucuresti

Daca te-ai saturat de aceleasi locuri in care iesi cu prieteni, incearca ceva inedit. In Bucuresti au inceput sa apara cafenele la inaltime, la ultimul etaj al unor cladiri. Daca alegi sa iti petreci cateva ore intr-un astfel de loc, experienta este speciala. Vei putea admira Bucurestiul de sus, iar apusurile de soare sunt extraordinare.

Sky Bar, deasupra Bucurestiului
 

Sky Bar este primul bar din Romania deschis pe acoperisul unei case. Cafeneaua este situata pe terasa unei cladiri amplasate pe Calea Dorobanti. Localul impresioneaza si prin designul unic.

Ziua, locatia este o oaza de liniste si verdeata, ideala pentru intalniri de afaceri sau cateva clipe alaturi de prieteni deasupra orasului sub cerul senin intr-o atmosfera relxanta care te va face sa uiti ca te afli in centrul orasului. Noaptea, la lumina lunii, Skybar promite o atmosfera animata care isi propune sa fie gazda pentru numeroase petreceri si evenimente.

In meniul de la SkyBar vei gasi cocktailuri, racoritoare, sandvisuri, prajituri si diverse sortimente de cafea si ciocolata calda.

Sky Bar se afla pe Calea Dorobantilor, la numarul 155. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0724 759 227.
 

Astrodom , terasa de sub stele
 

Terasa Astrodom este locatia perfecta pentru o seara romantica sub cerul instelat . Poate singura terasa din Bucuresti care iti ofera un spatiu intim, Astrodom se afla la cel de-al patrulea etaj al Hotelului Residence Cerisiers, de pe strada Alexandru Constantinescu, situat intre Piata Domenii si Manastirea Casin.Decorul locului nu poate fi egalat de mana niciunui designer de interior: cerul plin de stele, linistea cartierului si cupolele Manastirii Casin fac ca experienta de la Astrodom sa fie speciala.

Astrodom mai are un atu. Chiar daca este in aer liber, terasa ramane deschisa si in timpul iernii cand este acoperita de un cort transparent, iar instalatiile cu foc itit vor asigura confortul necesar. Atmosfera de la Astrodom este calda si este sustinuta de lumanari, mobilier elegant si lumini discrete. Daca cerul instelat te va captiva, atunci vei putea sa il privesti mai indeaproape prin lunetele aflate pe terasa.

Meniul de la Astrodom cuprinde in general preparate mediteraneene. Vei gasi preparate pe baza de pui si salatele, dar si deserturi din ciocolata. Pe terasa de sub stele au loc frecvent si eveimente culturale: concerte de muzica, proiectii de filme si expozitii. Asadar, pe langa stele si tort de ciocolata, vei avea parte si de o portie de divertisment.
 

Pasha by Noah, pentru apusuri de soare deasupra orasului
 

Pasha by Noah este o alta cafenea aflata la inaltime. Este un loc unde te poti relaxa, alaturi de prieteni dragi. Designul inspira si el la tolaneala si visare. Fotoliile si canapelele comode, in culori relaxante completeaza experienta ta. Balansoarele confortabile te invita la somnolenta si momente speciale.

Pozitionarea cafenelei este un atu, in apropierea Parcului Tineretului, deasupra Bucurestiului. Daca vrei sa iti impresionezi persoana iubita, aceasta cafenea este locul potrivit, inspecial daca mergi la apusul soarelui. Meniul de la Pasha By Noah cuprinde cocktailuri, racoritoare, limonada, bere, dar si ceaiuri si narghilea.

Pasha by Noah se afla pe strada Lanariei, la numarul 4, in apropiere de Parcul Tineretului. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0765.57.83.92.
 

Cafeneaua de la MNAC, atmosfera relaxanta
 

Ca sa ajungi la cafeneaua de la Muzeul National de Arta Contemporana trebuie mai intai sa fii initiat in tainele artei contemporane de calitate. O calatorie care iti va da fiori mai ales daca incerci liftul din sticla. La etajul patru al muzeului au loc atat concerte de muzica cat si diverse expozitii.

Cafeneaua se afla la ultimul etaj al Muzeului si iti va oferi cu siguranta o priveliste remarcabila. In timpul zilei poti sta tolanit la soare pe sezlong sau pe podeaua din scandura, la o bere sau un cocktail rece. De cum se lasa seara, atmosfera se schimba. Muzica chill, luminile discrete si mai ales cerul instelat iti vor asigura o seara relaxanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea