De prin lume adunate

#cafenele #cafenele in bucuresti

Cafenele calduroase pentru zile friguroase

O cafea fierbinte si aromata este solutia ideala pentru zilele racoroase din sezonul rece. Alaturi de prieteni dragi, alege o cafenea calduroasa cu arome isipititoare unde sa petreci cateva momente placute.



Aromaroma


La Cafeneaua Aromaroma te poti bucura de aroma unei narghilele intr-un cadru intim si special conceput pentru a crea o atmosfera orientala. Aici poti savura, pe langa bauturile clasice, o varietate de ceaiuri orientale aduse Japonia, China sau Germania. In incinta cafenelei se gaseste si un magazin cu narghilele, ceaiuri si accesorii pentru ceai.

Cafeneaua este impartita in ptru saloane, fiecare dintre ele potrivite pentru starea ta sufleteasca. Este o cafenea intima si placuta, ideala pentru cateva momente de linisite, alaturi de prieteni sau persoana draga.

Aici poti savura cafenele fierbinti si aromate, care sa te incalzeasca in zilele reci. Astfel, te poti rasfata cu un cappuccino viennese, caffe macchiato, caffe latte , vanilla coffee, caramel coffee sau irish coffee.

Cafeneaua Aromaroma se afla pe strada Popa Tatu, la numarul 61. Rezervarile se fac la numarul de telefon 0726.386.293.


Readers Cafe


O zi rece de toamna te imbie la o cafea fierbinte, care sa te binedispuna. Incearc cafeneaua Readers, din centrul Bucurestiului. Este una dintre cele mai apreciate cafenele din capitala, un loc elegant, unde vei petrece cateva momente placute.

La Readers Cafe poti asculta muzica placuta si poti rasfoi cartile din biblioteca. Daca ti se face foame, aici poti gusta si din preparatele culinare delicioase.

Readers Cafe iti ofera intimitate atunci cand vrei sa iti savurezi cafeaua in liniste. Coltul de lectura este ideal pentru intalniri intime, alaturi de prieteni sau persoana iubita.

Readers Cafe se afla pe strada Grigore Alexandrescu, la numarul 89, in incinta Metropolis Center. Rezervari se fac la numarul de telefon 0737.323.377.


MonKaff Roasting House


MonKaff Roasting House este o cafenea, care incearca sa reinvie spiritul cafelei de altadata. La MonKaff Roasting House vei gasi numeroase tipuri de cafea de origine care este rasnita la cerere in functie de modul de preparare.

Boabele verzi de cafea arabica sunt selectate cu grija din tari ca El Salvador, Etiopia, Nicaragua, Brazilia, Indonezia sau India.

La MonKaff Roasting House poti alege o cafea facuta la esspresor, la cafetiera sau la ibric. Dintre specialitatile de cafea poti alege Jamaica Feeling, Macadamia MonKaff sau White MonKaff.

Pe langa cafenea, la Monkaff se gaseste si un magazin cu cafea. Daca vei merge la acest magazin pentru a cumpara cafea, vei avea parte de o experienta completa. Vei participa la procesul parfumat de prajire al cafelei. Prajitorul de cafea se afla chiar in magazin si fiecare specialitate de cafea primeste atentia cuvenita si are propriul grad de prajire.

In acest magazin vei gasi si accesorii pentru cafea create de designeri britanici. De aici poti cumpara cadouri si pentru impatimitii cafelei: rasnite, cafetiere, seturi de cadouri, espresoare, dar si ciocolata fina.

MonKaff Roasting House se afla pe Calea Floreasca, la numarul 111. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0771.795.281.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea