De prin lume adunate

#unde iesim #cafenele #toamna #bistro # activitati toamna

Cafenele - bistro pentru o toamna aromata

In zilele racoroase de toamna, mergi cu persoana draga sau cu prietenii intr-una din cafenelele - bistro din capitala. Vei gasi o atmosfera primitoare si calda, cafea fierbinte si deserturi delicioase.

Ramayana, Lente, Luna sau Readers sunt doar cateva dintre cafenelele unde poti merge atunci cand ai pofta de o cafea buna si o gustare delicioasa, in cartierele cu parfum interbelic ale Bucurestiului.


Ramayana Cafe


Deschisa de trei ani, Ramayana Cafe este singura cafenea din Bucuresti unde poti sa te rasfeti cu produse exotice, sa te lafai in decoruri bogate, orientale si sa uiti sa mai pleci, deoarece este deschis nonstop.

Inspirata din povestile cu 1001 de nopti, Ramayana pastreaza ce este mai bun din cultura vestica. Pe langa decorul oriental si decoratiunile bogate, muzica din Ramayana intregeste atmosfera. Cafeneaua este impartita pe doua niveluri, parter si subsol. Fiecare salon al localului are o nuanta de culoare proprie, decoratiuni, mobilier, vitralii si candelabre unice.

In meniul de la Ramayana Cafe vei gasi sandwich-uri, salate, bruschete, cafea, ceaiuri, sucuri, cocktail-uri, bauturi alcoolice, dar si numeroase sortimente de deserturi. In plus, poti alege sa fumezi si narghilea, cu diverse arome, de la mere si pepene galben pana la cappuccino sau lamaie.


Lente Cafe


In centrul capitalei, pe strazile de pe langa Batiste, intr-o curte cu vita de vie, ajungi la Lente Cafe. Asa cum spune si numele, odata ajuns aici, timpul ti se pare ca ramane pe loc. La o cafea fierbinte sau un cocktail delicios, totul este mult mai relaxant.

Lente este locul ideal petrecerea timpului liber, alaturi de prieteni in dupa-amiezele racoroase de toamna. Meniul te va imbia cu numeroase bunatati. Alaturi de o cafea fierbinte si aromata poti comanda si diverse aperitive, salate, paste sau deserturi.


Luna Cafe


Luna Cafe este o cafenea - bistro deschisa recent in Bucuresti, pe strazile cu mult farmec interbelic. Situata intr-o frumoasa casa pe strada Viitorului, Luna Cafe te imbie cu o atmosfera relaxanta si intima, ideala pentru intalnirile romantice si linistite, intre prieteni dragi.

In meniu, pe langa cafea si alte bauturi, vei mai gasi si supe, salate, feluri principale, paste sau garnituri. Ca desert, poti alege o felie de tort cu blat de nuca si ciocolata sau cheesecake.


Readers Cafe


In zona Dorobanti, de cativa ani vei gasi Readers Cafe, o cafenea bisto foarte eleganta, ideala pentru evenimentele importante sau pentru intalnirile business. Mobilierul confortabil si muzica chill asigura confort si intimitate celor care ii trec pragul.

Pe langa numeroasele sortimente de cafea si ciocolata calda, la Readers Cafe vei gasi un meniu bogat cu delicii culinare pentru toate gusturile. Astfel, in meniu vei gasi preparate culinare pentru micul dejun, sandwich-uri, salate, paste, sushi, tapas, feluri principale sau supe.

La capitolul deserturi, acestea poate nume interesante, lae unor scriitori celebri, precum Anais Nin, George Sand sau Hunter S. Thompson.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea