De prin lume adunate

#targ #muzeul taranului roman #produse traditionale

Cadouri de Craciun la Muzeul Taranului Roman

Targul "Cadouri de la Magiunul de Topoloveni " te asteapta in perioada 10 - 12 decembrie, la Muzeul Taranului Roman. Sub Bradul Mosului vei gasi cadouri pentru toti cei dragi.

La targ vei gasi cele mai alese bucate din toate colturile tarii pentru ca toata lumea sa se poata bucura de savorile autentice romanesti. Pastrame, branzeturi cu chimen, busuioc sau in coaja de brad, carnati si alte preparate din carne de porc, produse italienesti , pastrame de rata si de gasca, dulceturi, magiun de Topoloveni, miere si tot felul de produse apicol.

In cuptorul din curtea muzeului, Marius Tudosiei va pregati varzari, painici cu diverse adaosuri si alte bunatati. Asociatia Valea Asaului va aduce ceaune de sarmale de post, cu ghebe, care se vor incalzi pe plita cuptorului, iar mamaliga va fi facuta pe loc.

Targul este si o oportunitate de a cumpara cadouri unicat pentru cei dragi. Astfel, vei gasi icoane, decoratiuni, globuri pentru bradul de Craciun, obiecte vestimentare, produse de pielarie , ceramica sau jucarii.

La targ vei putea impodobi un brad cu sculpturi din bucate traditionale romanesti. Atmosfera va fi întretinuta de muzicianul Ion Popa, care va colinda sambata si duminica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea