De prin lume adunate

# bookland #cadouri #craciun # cadouri de craciun

Cadouri de Craciun la Bookland

Daca inca mai ai de cumparat cadouri pentru cei dragi, poti da o raita la targul de carte Bookland de la Unirea Shopping Center .

Aici vei gasi o oferta bogata, pentru toate gusturile si buzunarele. Pe langa oferta de carte, atat in format traditional, cat si in formt digital, la Bookland vei mai gasi si muzica, filme si jocuri pentru copii de toate varstele.

In perioada 14 - 23 decembrie, unul din cele mai importante targuri de carte, BookLand, se transforma in destinatia perfecta pentru cadourile potrivite, la Unirea shopping Center.

Targul BookLand isi asteapta vizitatorii cu bunatati culturale unde vei putea regasi atmosfera rafinata a unui Craciun cald. Oferta targului este variata si pentru toate gusturile: de la carti, albume de arta, muzica, pana la filme si jocuri pentru copii.

Nu lipsesc colindele, iar iubitorii de cultura primesc cadou la orice achizitie un CD cu colinde romanesti .

BookLand reprezinta un concept nou an definirea targurilor urbane de carte, de multiplicare a valorilor culturale si de pastrare totodata, iar Unirea Shopping Center sustine si incita la lectura.

Printre cadourile cu stil, BookLand vine la pachet cu o surpriza placuta: cei care vor sa descopere atmosfera targului din mall isi pot genera singuri de pe site-ul targului un cupon de reducere 10%, pe care sa-l foloseasca la cumparaturi in Unirea Shopping Center.


Bookland, concept unic in Romania


BookLand este un concept unic in Romania: de targ urban de carte in mall-uri. Mizeaza pe scindarea directiilor traditionale de a semnala cartile si pe o apropiere fireasca a cartilor de oameni. Sintetizat, cartile sunt aduse in locuri familiare si la indemana cititorilor in cele mai mari centre comerciale din Bucuresti si din tara.

Este singurul targ de carte cu servicii integrate. Inovator si doborator de prejudecati, a reusit coborarea cartii din turnul de fildes pentru a fi adusa in mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult sa isi petreaca timpul: in mall-urile din orasele vizitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea