De prin lume adunate

#culori #evenimente bucuresti #color run # cros bucuresti

FOTO Bucurestiul, acoperit de culorile curcubeului!

Bucurestiul a fost acoperit de culoare in acest weekend, cand sute de tineri de diverse nationalitati au participat la The Color Run, un cros special, in care alergatorii sunt vopsiti in cate o culoare la fiecare kilometru parcurs.

Festivalurile colorate din India au reprezentat o sursa de inspiratie pentru un cros organizat weekendul acesta in Parcul Tineretului din Bucuresti. Peste 3.000 de oameni au alergat intr-o cursa neobisnuita, in care la fiecare kilometru parcurs erau “stropiti” cu o pudra colorata.

Organizata in mai multe orase ale lumii, cursa nu este cronometrata, iar accentul cade pe distractie, sanatate, bucurie si nonconformism, intrucat nu exista castigatori sau premii. La finalul celor 5 kilometri, alergatorii colorati din cap pana in picioare in galben, verde, albastru, portocaliu si roz au fost rasplatiti cu bauturi racoritoare din partea sponsorilor, dar si cu un spectacol de divertisment.

The Color Run cunoscut si sub numele de “The happiest 5k on the Planet” a fost organizat pentru prima data in ianuarie 2012 in Arizona, Statele Unite si s-a extins rapid, ajungand in peste 30 de tari din intreaga lume, printre care si Romania.

FOTO: Claudiu Ionita

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea