De prin lume adunate

#muzica #film #dans #opera #festival

Bucharest Music Film Festival

In perioada 12 – 20 iunie, iubitorii muzicii clasice sunt asteptati in Piata George Enescu la Bucharest Music Film Festival . La acest eveniment, muzica clasica, dansul si opera se intalnesc pentru a va oferi momente speciale . Gradinile, terasa, locul de joaca pentru copii, standul de suveniruri si muzica live vor completa atmosfera.

Orchestra vieneza Das Karussell va deschide festivalul pe acordurile compozitiilor lui Johann Strauss, iar in ultima zi Big Band-ul Radio, dirijat de Ionel Tudor, va sustine un concert extraordinar cu participarea celor mai cunoscuti solisti ai momentului: Paula Seling, Marcel Pavel, Luminita Anghel , Mihai Georgescu , Bodo, Aurelian Temisan , Ionut Ungureanu, Delia si Tony Tomas.

In fiecare seara, de la orele 21.00, publicul va putea viziona proiectii ale unor importante concerte si opere filmate pe marile scene lirice ale lumii: Anna Netrebko si Rolando Villazon, "Cuplul de vis al Operei", Sir Georg Solti, Celebrarea vietii si a muzicii, "La Boheme at the Towerblock" si Concertul de Anul Nou de la Viena.

Timp de noua zile parcarea din vecinatatea Ateneului Roman va fi transformata intr-o oaza de liniste si rafinament in mijlocul orasului, un spatiu agreabil cu verdeata, flori si terase elegante, in jurul celor cateva sute de locuri pe scaune, oferite iubitorilor muzicii clasice de toate varstele. Vor avea loc proiectii de filme precedate de recitaluri live ale unor artisti de renume national si international.

Locatia este deschisa intre orele 11.00 si 23.00 in fiecare zi a manifestarii, iar accesul este gratuit. Programul evenimentului este disponibil aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea