De prin lume adunate

# designeri romani #designeri #bucharest fashion week

Bucharest Fashion Week sprijina tinerii designeri romani

Bucharest Fashion Week sprijina studentii Facultatilor de Moda si Design din Romania. Cel mai important festival de moda din tara noastra doreste sa-si arate sustinerea fata de tinerele talente ale industriei si, alaturi de partenerii sai Bro Rom Industrial Machines si Baroko, ii vor premia pe cei mai talentati dintre acestia.

In cadrul celei de-a XXII-a editie a Bucharest Fashion Week, unul dintre cei mai talentati studenti de la Facultatile de Moda si Design din Romania va fi premiat pentru performanta sa cu masini de cusut profesionale, oferite de Bro Rom Industrial Machines si materiale textile oferite de Baroko. Mai mult decat atat, castigatorul competitiei dedicate studentilor va avea ocazia de a-si prezenta prima sa colectie in cadrul Bucharest Fashion Week Spring 2015. In acest fel, Bucharest Fashion Week doreste sa ii incurajeze pe tinerii designeri sa paseasca increzatori in industria modei.

„Pentru noi este o bucurie si o onoare sa contribuim la sustinerea tinerelor talente care pornesc pe acest drum, al industriei modei. Suntem un brand care crede in designerii din Romania si tocmai de aceea am considerat ca este important sa ne aratam sustinerea, oferind premii in valoare de 1500 de lei in cadrul concursului organizat de Bucharest Fashion Week, dedicat studentilor de la Facultatile de Moda si Design din tara,” a spus Tamir Amer, detinatorul brandului Baroko.

„Este foarte important sa incurajam tinerii din Romania, ei sunt viitorul modei romanesti! Tocmai de aceea am dorit ca, alaturi de partenerii nostri, sa le oferim sprijinul nostru celor mai talentati dintre ei. Ne dorim ca premiile oferite de Bro Rom Industrial Machines si Baroko in cadrul Bucharest Fashion Week 2014 sa ii incurajeze pe toti participantii, actuali si viitori, sa creeze colectii profesioniste inca de la inceput. Le multumesc din suflet reprezentantilor Bro Rom si Baroko si sper ca pe viitor sa se alature proiectului nostru mai multi parteneri.” a declarat Ionut Constantin, Project Manager Bucharest Fashion Week.

Bucharest Fashion Week si-a aratat sustinerea fata de tinerii designeri romani in fiecare an, oferindu-le posibilitatea de a prezenta publicului colectiile lor de debut si nu numai. In 2014, Bucharest Fashion Week va oferi aceasta oportunitate si studentilor de la Facultatile de Moda si Design.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea