De prin lume adunate

#targuri de craciun #targ #craciun #cadouri #handmade #cafepedia #boutique de fineturi #sarbatoare

Boutique de Fineturi la Cafepedia

In centrul Micului Paris se deschide de Fineturi la Cafepedia . Pe 12 decembrie, de la ora 11 esti asteptat impreuna cu prietenii dragi la Cafepedia, la deschiderea Micului Targ de Delicatese si Cadouri cu Stil. Daca esti amator de rafinamente culinare, carti alese si bijuterii chic, atunci acest targ este modul potrivit de a-ti incepe cumparaturile de Craciun.

La targ vei gasi preparate culinare rafinate, accesorii, articole vestimantare, articole de design interior si multe alte bunatati. Perele in vin de Porto, dulceturile din pepene galben si rosu, castane, smochine, de sardine sunt doar cateva dintre mancarurile fine pe care le poti savura.

Vizitatorii targului pot include in cosul de cadouri -uri in prezentari stilate si albume de arta, pictura si calatorii, dar si carti practice de design si arhitectura. Aerul chic al targului Boutique de Fineturi este dat de creatorii de bijuterii din metale si pietre pretioase care isi expun creatiile in ambalaje nonconformiste.

In cadrul boem al boutique -ului creat ad-hoc in inima intre 3 si 15% pentru produsele aflate la standurile cu bulina turcoaz. Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea