De prin lume adunate

#carte #targ # bookland

BookLand, un nou targ de carte

BookLand este un nou targ pe piata evenimentelor de carte din tara . Prima editie are loc in perioada 15 -17 aprilie, cu o saptamana inaintea Pastelui, la AFI Palace Cotroceni. BookLand este un spatiu social alternativ, in care vizitatorii pot rasfoi si cunoaste cartile, se pot bucura de titluri noi sau de opere consacrate si pot descoperi audiobook -uri.

Circa 150 edituri vor expune la BookLand carti din toate domeniile , albume, editii de colectie, dictionare. Cartile vor fi inconjurate de spectacole de muzica si dans, de evenimente pentru cei mari si cei mici sau de lansari si dezbateri multimedia.

La targul de carte se vor gasi peste 30,000 titluri de carte, lansari, dezbateri, sesiuni de autografe din partea autorilor sau concursuri cu premii. “Noaptea alba a cartii” este un alt element de noutate al BookLand. Astfel, vizitatorii sunt asteptati sambata, 16 aprilie,  sa cumpere carti pana in zori.

Pe langa evenimentele editoriale, vor avea loc si diverse evenimente artistice.

Intrarea la BookLand este gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea