De prin lume adunate

#evenimente #festival #targ #sala palatului #body mind spirit festival

Body Mind Spirit Festival la Sala Palatului

In perioada 26 - 28 martie are loc cea de-a a IV-a editie a festivalului dedicat dezvoltarii personale Body Mind Spirit Festival, care promoveaza o viata echilibrata pe toate planurile: trup minte si suflet. Festivalul este structurat pe trei planuri principale: expozitie cu vanzare de produse, seminarii de dezvoltare personala, manifestari artistice si demonstratii sportive.

In cadrul seminariilor gratuite care se desfasoara pe TOT parcursul expozitiei, din ora in ora, isi vor expune temele personalitati din domeniu, precum Oreste Teodorescu, Dr. Cristian Andrei, Dr. Mircea Ciuhrii, Dr. Ovidiu Bojor, astrolog Minerva.

La festival vei gasi produse naturiste, produse eco si bio, suplimente nutritive, cosmetice, parfumuri, articole de ingrijire personala, tratamente faciale si corporale, estetica, wellness si spa, masaj, medicina naturista, produse naturiste, suplimente nutritive, aparatura pentru sanatate, bijuterii, cristale, pietre semipretioase, ornamente exotice, decoratiuni interioare, articole sportive, educatie, dvd-uri, cursuri, carti si reviste.

Ca o noutate la aceasta editie, daca doresti sa citesti o carte, a fost creat special coltul cititorului, un loc in care te poti aseza si delecta cu lecturi ale cartilor expuse de editurile participante.

Body Mind Spirit Festival include si o latura artistica, special creata pentru a-ti delecta sufletul si a te relaxa, in mod gratuit. programul artistic se desfasoara pe toata durata festivalului, cu manifestari  programate din ora in ora si din domeniile cele mai diverse: teatru, karate, fitness, aerobic, Tai Chi, Qi Gong, jonglerie cu lumini, dans sportiv si modern, dans oriental, prezentare de moda si nu numai.

Toate aceste activitati au rolul de a construi un cadru deosebit, ale carui caracteristici reflecta valorile sustinute de catre acest festival: sanatatea, armonia, implinirea mentala si spirituala, un mod de viata echilibrat sub toate aspectele.

Festivalul are loc la Sala Palatului, de vineri pana duminica, intre orele 12.00-20.00, iar duminica intre orele 10.00-18.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea