De prin lume adunate

#targ #sanatate #sala palatului #the body mind & spirit festival #produse sanatate

Body Mind & Spirit Festival la Bucuresti

Cu ocazia implinirii a patru primaveri, The Body Mind & Spirit Festival isi invita la aniversare toti prietenii, in Bucuresti, intre 26 - 28 martie 2010, la Sala Palatului.
 
Realizat pentru prima data in anul 2007, Body Mind Spirit Festival este cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania. Asteptat in fiecare an cu mult interes, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, Traineri de inalta tinuta, carti de succes, demonstratii sportive, dansatori si muzicieni de renume, un eveniment plin de inovatie si inspiratie. Aici gasesti locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.
 
Fiecare festival cuprinde peste 100 de expozanti si ofera produse si servicii de inalta calitate. Clientilor obisnuiti ai festivalului li se alatura in fiecare an un numar TOT mai mare de noi vizitatori. Body Mind Spirit este un festival care te face sa uiti de stresul si toate formele sale oferindu-ti un spatiu in care te vei rasfata asa cum nu ai mai facut de mult.
 
Vei putea achizitiona o diversitate de produse in expozitiile noastre cu vanzare, vei asista si daca vei dori, vei putea si participa la diferite demonstratii de la dans, la karate, si multe altele. Specialistii invitati iti vor oferi informatii pe teme cat mai interesante si relevante pentru tine, pentru familia ta si viata de cuplu. Curand vei recapata linistea si vei realiza cat de importanta este reconectarea cu sine.
 
Acest festival iti ofera sansa de a schimba spectacolul haotic al orasului cu spectacolul artei si al frumosului. Body, Mind, Spirit te va face sa iti reamintesti cat de important si unic esti in aceasta lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea