De prin lume adunate

#telefoane mobile #promotii #reduceri #black friday # tablete #quickmobile # accesorii mobile # black friday quickmobile.ro

Black Friday vine cu reduceri de pana la 99% numai la QuickMobile!

Black Friday vine cu reduceri de pana la 99% numai la QuickMobile!

ADVERTORIAL

Mai sunt cateva ore pana la debutul celei mai mari sarbatori dedicate cumparaturilor. Black Friday sau Vinerea Neagra vine anul acesta si in Romania, iar marile magazine promit reduceri substantiale la o gama variata de produse. Surpriza din acest an o ofera insa QuickMobile, care anunta reduceri unice: pana la 99%, la produse precum telefoane mobile, tablete, accesorii mobile si multe altele. Promotia speciala oferita de magazinul online care are deja peste un milion de clienti este unica in istoria Black Friday si in Romania.

Pentru a beneficia de reducerile speciale oferite de QuickMobile, vanatorii de chilipiruri nu trebuie decat sa intre pe site-ul magazinului vineri, 23 noiembrie, incepand cu miezul noptii, adica ora 00.00.

Black Friday este un eveniment „inventat“ de americani, fiind marcat in fiecare an in vinerea de dupa Ziua Recunostintei. Ziua reducerilor speciale a devenit in scurt timp un eveniment global, popularitatea acesteia fiind mereu in crestere. In cazul magazinelor care deschid de Black Friday, uneori chiar la ore neobisnuite cum ar fi 4.00 sau 5.00 dimineata, cozile se formeaza cu ore inainte, iar cumparatorii se ingramadesc sa prinda cele mai bune oferte. De altfel, in SUA, multi angajatori le dau liber angajatilor marind astfel si mai mult numarul celor care profita de reducerile speciale. Avantajul magazinelor online, precum QuickMobile, este ca acestea sunt deschise non-stop, asa ca doritorii pot profita mult mai usor de promotiile la telefoane, tablete, dar si multe alte produse.

 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele