De prin lume adunate

#cina #centrul vechi #restaurant #bistro

Bistrouri in Bucuresti

Daca ai pofta de o mancare gustoasa si bine preparata, servita intr-un loc intim si placut, poti merge intr-unul din bistrourile din capitala. Aceste localuri sunt micute, pline de farmec si iti ofera intimitatea de care ai nevoie pentru o cina speciala, alaturi de persoana draga.
 

La Bistro Latina, in Centrul Vechi
 

Bistro Latina, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, iti ofera o mica oaza de liniste intr-o atmosfera rustica. Ambianta placuta, personalul amabil si discret, decorul intim si relaxant recomanda bistroul drept un loc ideal pentru petrecerea unei seri de neuitat in compania muzicii de calitate.

In meniu vei gasi mancare destul de variata, numeroase sortimente de vin si bere.

Bistro Latina se afla in Centrul Vechi, pe strada Selari, la numarul 3. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.311.04.88.
 

El Bistro, loc linistit pe Calea Victoriei
 

Pentru o portie de mancare calda poti intra si la El Bistro. Aici poti degusta supe cremoase legume, musaca sau prajituri ca la mama acasa. El Bistro Cafe este un loc cu o atmosfera aparte. Este potrivit pentru iesirile alaturi de prieteni, atunci cand vrei sa eviti aglomeratia din Centrul Vechi al capitalei.

In meniu vei gasi salate, sanswich-uri, antreuri, paste, supe, feluri de baza si deserturi. El Bistro te asteapta in fiecare zi cu alte meniuri: specialitati deosebite din vita, curcan sau somon, dar si prajituri delicioase.

El Bistro se afla pe Calea Victoriei la numarul 2008. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.212.77.12.
 

Cina cu melci la Escargot Bistro
 

Escargot Bistro este un bistro frantuzesc deschis in centrul Bucurestiului. Micut si intim, bistroul este potrivit pentru intalnirile linisitite cu prietenii sau persoana iubita . Atmosfera este relaxata, decorurile sunt simple, iar albul este culoarea predominanta. Meniul este si el simplu, cu putine preparate. Aici poti gusta una dintre cele mai bune supe de ceapa din Bucuresti si cateva deserturi care cu siguranta te vor face sa te intorci.

Meniul de inspiratie frantuzeasca cuprinde aperitive si feluri principale. Cu siguranta iti vor face cu ochiul supa de somon, supa crema de ciuperci si supa crema de conopida, rulada de pulpa de berbec la cuptor, melci bourguignonne, nougat glacee sau fondue lorraine.

Escargot Bistro se afla pe strada Toamnei, la numarul 101, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.201.71.33.
 

Atmosfera intima la Bistro La Taifas
 

Taifas este un restaurant special, cu un farmec aparte, potrivit pentru o seara speciala, la lumina lumanarilor alaturi de cineva drag. La Taifas este dispus pe doua nivele, parter si etaj. Parterul are mese din lemn greu, lucios, cu servetele elegante, iar decorul este elegant, cu oglinzi venetiane si muzica ambientala.

Etajul e o calatorie orientala prin Maroc. Mesele sunt mari, rotunde, din lemn pictat. Peretii sunt decorati cu tavi de alama, coliere si bijuterii, multe si ele din lemn pictat, iar tavanul este decorat cu lampi orientale. Ferestrele au marginile colorate in culori tipic orientale si deasupra lor, iesite in relief, sunt prinse acoperisuri asemanatoare arhitecturii orientale.

Decorul este parca desprins din basmele orientale cu printi arabi. Ceea ce este special la acest restaurant este faptul ca meniul este scris pe o tabla mare, care este plimbat de la o masa la alta. Preparatele nu sunt multe, insa sunt bine facute si gustoase.

Restaurantul La Taifas se afla pe strada Gheorghe Manu, la numarul 16, iar rezervari se fac la numarul de telefon 021.212.77.88.
 

Atmosfera si preparate frantuzesti La Bonne Bouche
 

La Bonne Bouche e un mic bistrou de pe strada Franceza din Centrul Vechi. Localul este frumos amenajat si luminos, cu o atmosfera intima, de bistro parizian. Meniul este compus din preparate, asa cum se obisnuieste intr-un bistro autentic. Toate preparatele sunt de inspiratie frantuzeasca. In meniu vei gasi si numeroase vinuri, care se potrivesc de minune cu preparatele.

Bistroul La Bonne Bouche se afla pe strada Franceza, la numarul 30. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0731.247.876.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea