De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #festival #evenimente bucuresti #bike fest

Bike Fest in parcul Izvor

Cel mai mare eveniment velo de ciclism urban din Romania va avea loc pe 29 si 30 septembrie in parcul Izvor din Bucuresti.

Bike Fest 2012 este un eveniment organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, in cadrul celor doua zile de eveniment vor fi organizate activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

Competitiile si activitatile din cadrul Bike Fest sunt:

Pentathlon: o competitie cu cinci probe, dedicata biciclistilor amatori care vor sa demonstreze ca sunt cei mai mai buni biciclisti urbani.

World Class Fall Kick Off: un eveniment marca World Class Romania. Anul trecut s-a desfasurat in Herastrau la Roaba de Cultura. Anul acesta se desfasoara in cadrul Bike Fest si aduce iubitorilor de sport patru ore de cycling si sase ore de antrenament sportiv intens.

Femeia pe bicicleta: o serie de activitati cu si despre femei in parcul Izvor, defilare pe biciclete in parc, istoria femeii pe bicicleta si targ de obiecte handmade.

Concerte, stand-up comedy si targ velo

Pentru cei care isi doresc sa isi vanda bicicleta sau sa cumpere una la mana a doua, pentru cei care vor sa isi personalizeze bicicleta sau sa si-o repare, pentru cei care isi cauta perechea sau vor sa vada filme despre biciclete, zona de "Talcioc" ii asteapta pe cei interesati in acest weekend in parcul Izvor.

In cadrul Bike Fest, va fi organizata si o zona dedicata copiilor, unde cei mici vor invata reguli de circulatie, vor desena pe asfalt si se vor plimba cu bicicleta sau tricicleta.

Iubitorii de biciclete mai pot gasi in parcul Izvor, in cele doua zile de eveniment si zona de x-treme bike, dezbateri si discursuri cu oameni importanti din domeniul velo si expozitie cu cei mai importanti importatori sau distribuitori de biciclete.

De asemenea, sambata, 29 septembrie, organizatorii au pregatit un spectacol de Stand-up Comedy si un concert. Tot in cadrul evenimentului vor avea loc si proiectii de filme.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea