De prin lume adunate

#festival #filme #proiectii #studio

Best Film Fest la Bucuresti

In perioada 28 ianuarie - 3 februarie, la Bucuresti are loc o noua editie a festivalului Best Film Fest. In cadrul festivalului sunt premiate cele mai bune filme si recompensati cei mai buni actori de pe ecranele romanesti.

In cadrul galei sunt prezentate topurile anului 2010 si sunt inmanate trofeele pentru " Cel mai bun film care a rulat in Romania anul trecut", "Cel mai bun film european care a rulat in Romania in 2010", "Cel mai bun film romanesc al anului in 2010", "Cea mai buna actriĊ£a intr-un film romanesc in 2010", "Cel mai bun actor intr-un film romanesc in 2010" si "Cel mai bun regizor roman in 2010".

Tot in cadrul galei vor primi premii si " Filmul romanesc cu cele mai mari incasari in Romania in 2010" si "Filmul cu cele mai mari incasari in Romania in 2010".

Gala va avea loc la Cinema Studio din capitala, iar la eveniment vor fi prezente peste 300 de personalitati din cinema, sport si afaceri.

In acest an, evenimentul se desfasoara in trei orase: Bucuresti (28 ianuarie - 3 februarie), Vaslui (4 - 10 februarie) si Ramnicu Valcea (11 - 17 februarie).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea