De prin lume adunate

#unde iesim #timp liber #bazin inot #bazine inot bucuresti

Bazine de inot in Bucuresti

Zilele caniculare de vara ne invita la petrecerea timpului liber cat mai aproape de apa. In Bucuresti exista numeroase stranduri, piscine si bazine de inot unde te poti racori atunci cand temperaturile ating cote alarmante.

Iata la ce bazine de inot poti merge vara asta:

Otopeni Water Park

Water Park Otopeni este singurul spatiu de acest gen din Bucureti si cel mai mare parc acvatic din Romania. Amatorii de balaceala si de bronz natural pot merge la Water Park, care este deschis timp de trei luni pe an, de la sfarsitul lui mai pana in septembrie. Distractia principala o ofera cele peste 30 de tobogane cu apa, dintre care sapte sunt destinate copiilor.

Parcul mai dispune de 9 piscine si sezlonguri. WaterPark-ul are amenajate diferite trasee avatice prin toboganele de diferite inaltimi, butoiasele plutitoare, si poligoane sportive acvatice. Daca ti se face foame sau sete dupa zbenguit pe tobogane, poti sta linistit.

La Water Park gasesti baruri, terase si restaurante de unde iti poti face alimentarea. Complexul este deschis deschis toata saptamana, intre orele 9.00 - 20.00.

Bamboo Sporting Club

Bamboo Sporting Club este un club deschis de luni pana duminica, intre orele 9.00 - 19.00. Pretul unui bilet este de 15 lei de luni pana joi, iar in zilele de vineri, sambata si duminica de 30 lei. Preturile includ sezlongul si accesul la jacuzzi.

Piscina este deschisa de marti pana vineri, intre orele 9.00 - 19.00, iar lunea de la ora 12.00 la ora 19.00. Clubul se afla pe strada Ramuri Tei, la numarul 39.

Pescariu Sports & Spa

Clubul Pescariu Sports & Spa este situat in zona de nord a Bucurestiului pe malul lacului Tei si este un club privat. Intr-un mediu elegant si o atmosfera discreta, vei uita de grijile cotidiene si vei redescoperi placerea sportului. Pe langa terenurile de tenis, clubul ofera si programe de inot, gimnastica aerobica, masaj, tenis si fitness.

Clubul propune si programe complete de masaj, aromoterapie si meloterapie, pentru o relaxare completa. Clubul Pescariu Sports & Spa se afla pe strada Glodeni la numarul 3.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea