De prin lume adunate

#evenimente #expozitie #zone arena #papusi #barbie #lego #jucarii

Barbie & Lego Expo in Bucuresti

a implinit 50 de ani dar este mai frumoasa si mai stralucitoare ca oricand. O intalnire memorabila cu cea mai faimoasa papusa din , precum si cu unul dintre cele mai populare jocuri, are loc intre 14 mai si 6 iunie la Bucuresti.

Cea mai mare expozitie itineranta cu papusile Barbie si piesele , jucarii care se bucura de cel mai mare success de vanzari in intreaga lume ese prezenta luna aceasta si in Bucuresti. Copiii si parintii lor prezenti la expozitie vor putea admira peste 1000 de exponate grupate in mai bine de 100 de ipostaze de viata. Exemplarele Barbie celebre in intreaga lume si constructiile din piese Lego care au incantat copiii inca din 1959 au fost admirate pana acum in cadrul aceleasi expozitii in alte 40 de orase ale lumii.

Mai mult de 1000 de exponate orginale, cinema, loc de joaca, concursuri si tombole ii vor incanta pe copiii de toate varstele in cadrul expozitiei de la Bucuresti. Fetitele au posibilitatea de a face o excursie in timp impreuna cu Barbie de-a lungul ultimelor cinci decenii: de la anii 50’, cu influentele lui Elvis, se continua la perioada Flower Power, ABBA si Bee Gees, febra aerobicului si tenisului din perioada anilor 80’, pana in prezent.

Baietii vor fi incantati de impresionantele constructii Lego realizate din zeci de mii de piese, precum un oras in miniatura, un Ferrari sau Statuia Libertatii din New York. Pentru vizitatorii mai tineri am creat locul de joaca perfect, cu multe papusi Barbie si , am amenajat un cinematograf, unde copiii vor putea urmari desene animate alaturi de personalul nostru calificat.

In cadrul expozitiei "50 Ani de Barbie si Lego" organizatorii vor pune la dispozitia vizitatorilor un dotat cu papusi Barbie si piese Lego , dar si un cinematograf si o cafetarie.

Pretul unui bilet de intrare la expozitie este de 15 lei de pana vineri si 20 lei, in zilele de sambata si duminica. Programul de vizitare a evenimentului este intre orele 11:00 si 20:30.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea