De prin lume adunate

#gheata #sala palatului #balet #spargatorul de nuci

Balet pe gheata "Sparagatorul de Nuci" la Sala Palatului

Pe 19 ianuarie, de la ora 20.00, la Sala Palatului are loc spectacolul de balet pe gheata " Spargatorul de nuci ".

Cea mai faimoasa trupa de balet pe gheata din lume, Saint Petersburg State Ballet on Ice, revine la Bucuresti si in anul 2012 cu spectacolul "Spargatorul de Nuci", de Piotr Ilici Ceaikovsky.

Spectacolul este programat pentru data de 19 ianuarie cand pe scena Salii Palatului decorul feeric creat din gheata te va impresiona si iti va oferi o seara de neuitat.

Saint Petersburg State Ballet on Ice cea mai cunoscuta trupa de balet pe gheata din lume

Saint Petersburg State Ballet on Ice este cunoscuta in toata lumea si este considerata una dintre bijuteriile Rusiei. Aceasta productie de succes a fost gazduita pana acum de peste 7000 de scene, din SUA si Canada, pana in Olanda, Germania, Portugalia, China, Taiwan si Coreea.

Compania Saint Petersburg State Ballet on Ice a fost pioniera ideii de balet pe gheata. A fost pentru prima data in lume cand un balet clasic in costume clasice de balet a fost pus in scena pe un patinoar instalat pe scena unui teatru.

Celebra trupa de balet a mai vizitat tara noastra si de fiecare data acest show a incantat audienta. Povestile puse in scena imbina intr-o maniera unica aranjamentul simfonic al muzicii cu coloritul costumelor si maiestria balerinilor.

Prima punere in scena a spectacolului "Spargatorul de Nuci" a avut loc in 1892, la Teatrul Mariinsky din Petersburg. De atunci, cei mai experimentati patinatori din lume impletesc baletul cu dansul si patinajul si ofera publicului mostre ale genialitatii muzicii lui Piotr Ilici Ceaikovsky.

Bilete pentru toate buzunarele

Pentru cei care isi doresc sa guste putin din fantezia povestilor pline de personaje misterioase si decoruri feerice, biletele pot fi achizitionate de la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librariile Adevarul, magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor , Statia de Metrou Unirii 1.

Pretul biletelor este intre 50 si 300 de lei, in functie de locul ocupat in sala. Spectacolul "Spargatorul de Nuci" pe gheata este un eveniment organizat de Project Events .

Autor: Mihaela Rotaru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea