De prin lume adunate

balan.unu la Club A

Luni, 19 ianurie, Club A va invita la teatru. "balan.unu" este un spectacol cu, de si chiar despre Robert Balan, fost student la actorie, absolvent de regie de teatru, si, pana de curand, jurnalist cultural. "balan.unu" este un spectacol despre vedetele autohtone si despre relatarile referitoare la acestea in mass-media.

"Eu cant prost, dansez ingrozitor, sunt un actor mediocru , dar, cu siguranta, sunt mai bun decat multe dintre persoanele pe care le vedem zi de zi la televizor si pe care unii le numesc “vedete”, declara Robert Balan.

"Ce-ar fi daca in loc sa gasiti in ziar un articol despre faptul ca unei “vedete” i s-au zarit doua secunde chilotii “pe sticla”, ati gasi o relatare “exclusiva si incediara” despre ce carti citeste Balan la metrou? Adica, de ce sutele de “cantareti” care fac playback ar fi mai interesanti decat mine atunci cand fac pe cantaretul la dus?

Spectacolul balan.unu a inceput, de fapt, in august, atunci cand a fost deschis blogul www.balanunu.com Aceasta este primul blog conceptual al unui spectacol din Romania si functioneaza independent de spectacolul propriu-zis, dar si in completarea acestuia. Pe langa datele pe care le-ar contine in mod obisnuit un blog sau site al unui spectacol, balanunu.com include categorii create special pentru aceasta forma de expresie .

Acolo veti gasi un "jurnal de vedeta", o parte din sursele de inspiratie ale montarii, filmulete create pentru blog si momente care "nu au mai intrat" in spectacol.

Spectacolul are loc luni, 19 ianurie ora 19, la Club A. Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea