De prin lume adunate

#catel #copil #prietenie

Baietelul de doi ani si catelusul sau: pozele emotionante care au facut inconjurul lumii

Jessica Shyba este bloggerita, mama a trei copii superbi si cea care a avut inspirata idee de a publica pe site-ul personal si pe Instagram un set de fotografii, devenit rapid viral in lumea intreaga. Este vorba despre pozele in care Beau, cel mai mic dintre prichindeii Jessicai Shyba, doarme impreuna cu catelusul sau, Theo.


Povestea catelusului Theo sau despre indeplinirea dorintelor

Daca fotografiile cu baietelul de numai doi anisori si cainele sau au emotionat o lume intreaga, trebuie spus ca la fel de induiosatoare este si povestea sosirii in familia Shyba a dragalasului patruped.



Totul a inceput in decembrie 2012, cand cei trei copilasi ai familiei Shyba si-au dorit enorm ca Mos Craciun sa le puna sub brad un catelus. Micutii si-au exprimat dorinta clar si raspicat cand, la o plimbare in oras, intrebati fiind de Mosul cel Bun ce vor sa primeasca de Craciun, au raspuns in cor: "Un catelus!".

La vremea respectiva, insa, Jessica si Justin Shyba, parintii lor, nu le-au putut indeplini arzatoarea dorinta, intrucat familia locuia intr-un apartament din Manhattan, New York, in care detinerea de animale era strict interzisa.



Cateva luni mai tarziu, miracolul s-a produs: familia s-a mutat intr-o noua casa, iar adoptarea unui catelus a devenit doar o chestiune de timp. Asadar, la inceputul lunii noiembrie, Jessica Shyba si-a dus copiii la un adapost de caini unde micutul Theo s-a atasat imediat de Beau, mezinul familiei. Iar de atunci au fost de nedespartit.


Beau si Theo, vedete pe Internet

La scurt timp dupa introducerea celui mai nou membru al familiei, Jessica Shyba si-a pozat micutii impreuna cu catelusul Theo si a postat fotografiile pe site-ul personal, www.mommasgonecity.com, dar si pe contul sau de Instagram. De un succes rasunator s-au bucurat, aproape imediat, capturile care ii infatisau pe cei doi "frati de suflet", Beau si Theo, dormind zi de zi impreuna.



In prezent, pagina personala de Instagram a Jessicai Shyba numara nu mai putin de 65.000 de fani, care s-au indragostit iremediabil de prichindelul blond si de catelusul sau.



Sursa foto: mommasgonecity.com, Instagram

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea