De prin lume adunate

#eveniment #copii #gravide #mamici #pret bilet #kiddy comfort pro #podee #teutonia #clubul gravidelor #baby expo

BABY EXPO, un eveniment pentru copiii moderni

Parintii, viitorii parinti si toti copiii sunt asteptati la cea de-a 24 editie BABY EXPO. Evenimentul va avea loc intre 19 si 22 noiembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti si toti vizitatorii, de la mic la mare, vor avea parte de foarte multe surprize.

In cadrul expozitiei, 140 de companii isi vor prezenta produsele si serviciile destinate copiilor, dar si adultilor. Spre exemplu, la expozitie vor fi produse Teutonia (una dintre cele mai faiomoase marci de carucioare din Europa), Podee (biberoane care permit utilizarea hands-free), scaune auto Kiddy Comfort Pro (dotat cu perna anti-impact – castigator a numeroase premii in cadrul testelor de siguranta si confort) si multe altele.

Jocuri, concursuri si activitati educative

BABY EXPO a pregatit o serie de momente speciale pentru copiii care vin la eveniment. Concurs de salsa intre mamici si bebelusi, competitia bebelusilor care merg de-a busilea sau pitici sportivi (catarare, echilibru si coborare). De asemenea, la eveniment vor fi prezente diverse personaje care se vor juca alaturi de cei mici: printese, zane, pirati sau spiridusi. Nu vor lipsi baloanele modelate, face-painting-ul si spatiul de joaca Chicco.

Totodata, evenimentul va gazdui si Ursuletul Albastru, un restaurant realizat in parteneriat cu Nestle, unde micutii sunt invitati sa savureze cele mai delicioase preparate.

Viitoarele mamici, asteptate cu surprize

Fiecare gravida care va pasi pragul BABY EXPO va fi intampinata de NUK la Clubul Gravidelor si va primi sfaturi dar si cadouri. De asemenea, la eveniment vei putea afla care sunt ultimele tendinte in moda pentru gravide, care sunt cele mai grozave idei pentru celebrarea nasterii si alte informatii pretioase referitoare la venirea pe lume a bebelusului.

Parintii si copiii sunt asteptati la Sala Polivalenta incepand de joi, 19 noiembrie pana duminica, 22 noiembrie. Expozitia va fi deschisa zilnic intre 10 si 18, iar duminica pana la ora 16.00.

Pretul unui bilet este de 8 lei pentru parinti, iar copiii au intrarea gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea