De prin lume adunate

#obiceiuri aducatoare de noroc #baba vanga noroc #baba vanga #noroc

Baba Vanga: 3 obiceiuri care iti aduc noroc!

Celebra clarvazatoare Baba Vanga nu a prezis doar viitorul. Aceasta sustinea ca stie ce trebuie sa faca oamenii pentru a se feri de pericole si pentru a acea noroc in viata. Iata trei obiceiuri care, potrivit Babei Vanga, sunt aducatoare de noroc.

 

1. Nu aduna cioburile cu mana! Ai spart o farfurie, un pahar sau alt obiect? Nu strange cioburile cu mana. Baba Vanga sustine ca blidurile stricate pot aduce fisuri in viata. Culegerea cioburilor de pe jos simbolizeaza culesul maruntisului de pe asfalt. 

2. Adu in casa crengi de soc! Se spune ca socul este aducator de noroc. Daca ai o curte este indicat sa plantezi un soc langa casa pentru a tine pericolele la distanta. In schimb, daca stai la bloc, adu cateva crengi de soc in casa. Nimeni nu va putea aduce energii negative in caminul tau. Ba mai mult, socul va atrage norocul de partea ta.

3. Coboara din pat doar cu piciorul drept! Primul pas facut la trezire este foarte important daca vrei ca ziua sa decurga cu bine. De aceea este foarte important ca dimineata sa nu cobori din pat cu piciorul stang. Daca nu vei pasi prima data cu dreptul, vei pierde foarte multi bani in acea zi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea