De prin lume adunate

#teatru #festival #b-fit #teatru de strada #bucuresti

B-FIT in the street - festival de teatru de strada

In perioada 28 – 31 mai are loc cea de-a doua editie a Festivalului International de teatru de strada - class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/b-fit" title="b-fit">b-fit " title="b-fit">B-FIT in the Street.
Evenimentul revine in centrul capitalei si in acest an. Timp de patru zile parade alegorice, instalatii suspendate, concerte in aer liber si spectacole extreme care imbina muzica si dansul cu elemente de acrobatie si efecte pirotehnice vor anima strazile capitalei.
Manifestarea va reuni importante companii de teatru de strada. Trupe din Franta, Spania, Italia, Germania, Marea Britanie si Argentina vor transforma Bucurestiul intr-un spatiu urban plin de culoare si magie, destinat exprimarii artistice libere si creative. Locuitorii Capitalei vor fi purtati intr-o lume populata de masinarii miraculoase, papusi gigant si personaje captivante.
B-FIT in the Street
include atat spectacole fixe si cat si mobile. Spectacolele fixe se vor desfasura pe EsplanadaTNB, in Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Piata George Enescu, Parcul Coltea, Parcul Unirii si Parcul Cismigiu. Reprezentatii mobile vor strabate strazile Capitalei in fiecare zi a festivalului. Nu vor lipsi nici paradele din incheierea serilor de spectacol. Acestea vor avea loc pe trasee catre Piata Constitutiei, dinspre Piata Unirii si Parcul Cismigiu.
Festivalul se va deschide joi, 28 mai, in fata Teatrului National, cu un show la inaltime, conceput de trupa Els Comediants. Spectacolele de seara vor incepe in fiecare zi in jurul orelor 20.30 - 21.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea