De prin lume adunate

#bestfest summer camp 2013 #festival bestfest 2013 #poze bestfest 2013 #record bestfest

B'ESTFEST Summer Camp 2013 s-a incheiat. Vezi cum a fost

B'ESTFEST Summer Camp 2013 a inchis aseara portile celei de-a saptea editii dupa un weekend care a reusit sa stranga in B'ESTFEST Park 64.000 de participanti dornici de distractie! Pe langa multitudinea de surprize si activitati pregatite in zonele special amenajate in "summer camp", cei prezenti in ultima zi de festival s-au delectat si cu show-urile de senzatie ale artistilor din program.

Prima zi de B'Estfest Summer Camp 2013 si-a deschis portile vineri cu multa energie in ciuda vremii neprielnice. Trupe precum: The Heavy, Texas, Les Elephants Bizzares, Vita de Vie si Vama au transmis multa energie miilor de oameni prezenti la eveniment.

Distractia la B'Estfest a continuat si cea de-a doua zi a festivalului, inregistrandu-se o audienta record: peste 28.000 de spectatori! Cei prezenti in B'ESTFEST Park s-au bucurat de show-urile live si DJ set-urile sustinute pe cele sapte scene ale festivalului, party-urile de la terase, precum si de extra-activitatile recreative din zonele special amenajate de sport, lounge, funfair, arts & crafts.

Grimus, Subcarpati, East Roots, White Walls, Piranha, Loungerie II si Zob sunt doar cateva dintre numele de pe afisul zilei de sambata, cea mai “aglomerata” zi din istoria festivalului.

Electric Fence, Hentai Corporation, Shadowbox & Chimie, Goodbye to Gravity, Pistol cu Capse, Toulouse Lautrec, Partizan se numara printre cei care au dat tonul ultimei zile de B'Estfest, fiind urmati de Enter Shikari, Chase & Status si Soilwork, care au electrizat atmosfera cu prestatii live energizante, fanii aplaudand frenetic fiecare concert.

Unul dintre cele mai apreciate show-uri ale serii a fost cel al britanicilor Enter Shikari care au oferit poate cea mai savuroasa prestatie din cadrul festivalului. Inca de la a doua piesa artistii s-au destins, coborand in public, cantand impreuna cu miile de fani prezente in fata scenei.



Membrii Chase & Status, headlinerul serii, nu s-au dezmintit nici ei, oferind spectatorilor unul dintre cele mai dinamice show-uri din cadrul  B’ESTFEST Summer Camp! Dupa ce Soilwork a incheiat seria concertelor pe scenele principale, festivalul a continuat cu set-ul lui Friction in Dance Arena, mii de spectatori ramanand pana dimineata in B’ESTFEST Park, bucurandu-se de ultimele ore ale unei editii memorabile.



Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, sustinut de Vodafone, B’ESTFEST si-a sarbatorit cei “sapte ani de acasa” alaturi de cel mai numeros public din istoria celor trei editii la “iarba verde”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea