De prin lume adunate

#prajituri #targ de creativitate #obiecte unicat #ceaiuri parfumate

Ateliere de creativitate de Craciun

In acest an, intampina Craciunul cu prajituri si decoratiuni pregatite chiar de tine! La atelierele de creativitate vei avea ocazia sa intri in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna si sa realizezi obiecte unicat.

Atelier de prajituri si licori de Craciun

Pe 15 decembrie, ai ocazia sa participi la un atelier cu adevarat delicios de Craciun la Incubator 107 (Strada Traian, nr. 107, Bucuresti). La atelierul de prajituri, mirodenii, esente naturale si ceaiuri parfumate ai sansa sa prepari cel mai bun Scottish Fruit Cake, sa te joci cu condimente de vin fiert si sa degusti ceaiuri delicioase de iarna. Pretul unui bilet este de 30 de lei. 

Atelier de decoratiuni de Craciun

Daca vrei sa creezi globuri si decoratiuni de Craciun personalizate, poti merge la Atelierul lui Mos Craciun. In cadrul atelierului vei crea decoratiuni pentru Craciun cu figurine precum: ingerasi, stelute, reni sau globuri. Cu aceste creatii personale poti impodobi casa si bradul de Craciun sau le poti face cadou celor dragi. Atelierul are loc pe 14 decembrie, de la ora 19.00, iar persoanele care se inscriu la numarul de telefon 0720.710.728 vor primi si detaliile locatiei. 

Sursa foto: Rasamalaysia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea